Gönderen Konu: Serbest Kürsü'nün Serbest Bölgesi  (Okunma sayısı 12804 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
Ynt: Serbest Kürsü'nün Serbest Bölgesi
« Yanıtla #30 : 23 Temmuz 2010, 00:54:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
avon için sadece 10  oy lazımdı ama kimse oy vermedi. :(çok kızgınım >:( biz millete oy veriyoruz.üyelik bile açabiliyorum bazen oy atmak için.ama herkes kendine müslüman ya da belli başlı kişiller hep birbirine yardım ediyo..kazandıklarım sayfasına bakıom hiç açılmamış konulardan kazanılmış şeyler var..gözüm yok Allah daha çok versin..ama siyasi parti liderleri gibi sadece oy zamanı gelenler var..artık kimse oy istemesin..ve bence böylelerine kimse oy vermesin..sadece kazandırmak için yokuz burda kazanmak içinde varız..

evet madımak diğer konu da da yazdım koskoca forumdan 180 kusur kısıden bır kısı bıle oy vermedı davet etmeme ramen bundan sonra bende kımseye oy vermıycem madem öyle ;) kaybattıgım bır sac kremı olsun  ;) ;) :-X
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 23 Temmuz 2010, 20:05:54 »
avon için sadece 10  oy lazımdı ama kimse oy vermedi. :(çok kızgınım >:( biz millete oy veriyoruz.üyelik bile açabiliyorum bazen oy atmak için.ama herkes kendine müslüman ya da belli başlı kişiller hep birbirine yardım ediyo..kazandıklarım sayfasına bakıom hiç açılmamış konulardan kazanılmış şeyler var..gözüm yok Allah daha çok versin..ama siyasi parti liderleri gibi sadece oy zamanı gelenler var..artık kimse oy istemesin..ve bence böylelerine kimse oy vermesin..sadece kazandırmak için yokuz burda kazanmak içinde varız..

evet madımak diğer konu da da yazdım koskoca forumdan 180 kusur kısıden bır kısı bıle oy vermedı davet etmeme ramen bundan sonra bende kımseye oy vermıycem madem öyle ;) kaybattıgım bır sac kremı olsun  ;) ;) :-X

noktadan virggüle katılıyorum banada 0 oy forumdan neyse şifrelerini bildiğim kuzenlerim sağolsun.ama bana ders oldu.bende üye bile oluyodum arkadaşlarım için ama önemli değil...gün olur devran döner...
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #32 : 23 Temmuz 2010, 21:16:16 »
Diğer konudada açıklama yapıldı size ama tekrar yapayım, avon türkiye sayfasını önceden forumdan herkes begendiği için oy verilemiyodu. O sayfayı beğenmemiş olanlar oy verebiliyodu sadece. Forumdan kimse kimseyi oylayamadı yani.. Umarım anlamışsınızdır, gereksiz yere foruma tavır almaya gerek yok..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 23 Temmuz 2010, 21:27:43 »
bu konuyla avonun alaksını anlayamadım  :D konuyu muhabbeti ne hale getirmişsin şikayet bölümüne aç hepimizi sana oy vermedik diye şikayet et baride tam olsun  :D sinirini çıkar bizden  :D :D :D

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #34 : 23 Temmuz 2010, 23:19:07 »
Diğer konudada açıklama yapıldı size ama tekrar yapayım, avon türkiye sayfasını önceden forumdan herkes begendiği için oy verilemiyodu. O sayfayı beğenmemiş olanlar oy verebiliyodu sadece. Forumdan kimse kimseyi oylayamadı yani.. Umarım anlamışsınızdır, gereksiz yere foruma tavır almaya gerek yok..
benim foruma tavır aldığımı yok insanların tavrına sinir oluyorum..sen neden bu kadar alıngansın lafım ortaya...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #35 : 23 Temmuz 2010, 23:20:52 »
Ben alıngan değilim açıklama yaptım sadece. Beni ilgilendirmeyen konularda açıklama yapmak gibi bi huyum var hiç sevmesemde ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #36 : 23 Temmuz 2010, 23:24:39 »
bu konuyla avonun alaksını anlayamadım  :D konuyu muhabbeti ne hale getirmişsin şikayet bölümüne aç hepimizi sana oy vermedik diye şikayet et baride tam olsun  :D sinirini çıkar bizden  :D :D :D
serbest kürsünün serbest bölgesinde olduğunun farkındamısın?yani istediğim konuyu açarım...ne kadar da tahammülü az insan var..

Çevrimdışı _Hatice_

• Usta Kampanyacı
  • Hatice Çemek
« Yanıtla #37 : 29 Temmuz 2010, 14:24:06 »
cnm çok sıkılıyo evden yapılabilen bi ek işim olsa ne güzel olur  :P

Çevrimdışı _Hatice_

• Usta Kampanyacı
  • Hatice Çemek
« Yanıtla #38 : 31 Temmuz 2010, 11:36:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin      arkadaşlar bu siteyi hiç bilen varmı  ???

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #39 : 31 Temmuz 2010, 11:39:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin      arkadaşlar bu siteyi hiç bilen varmı  ???

Yalan dolan. O kitabı satmak için yapılan bi oyun..