Gönderen Konu: EnCokBanaBravo Destek Bölümümüz  (Okunma sayısı 57460 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
Ynt: EnCokBanaBravo Destek Bölümümüz
« Yanıtla #270 : 23 Temmuz 2010, 12:04:03 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Bana diyene bak

10 gün 20 kişiden 200 kişiye bravo demişim.  :)

96 kere Bravo,106 çekiliş hakkın var,

Benim; 150 kere Bravo, 153 çekiliş hakkı  

Başka yoruma gerek yok..

Sco amacım polemiğe girmek değil. Şimdi sen olayı anlamaışsın anlatayım sadece.Niyetim kimseyi yargılamkta değil. Oy verirsiniz yada vermezsiniz orayla ilgilenmiyorum.

Bana 96 kişi bravo demiş ben 200 kişiye bravo demişim. 20 kişi 1 bravo hakkından 10 çekiliş hakkı yapar. 96+10=106 çekiliş hakkım var

Sana 150 kişi bravo demiş sen 60 kişiye bravo demişsin. Sana 60/20= 3 çekiliş hakkı eklenmiş 150+3 153 olmuş.

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #271 : 23 Temmuz 2010, 12:05:11 »
bende mi sorun var sitede mi anlamadım joyucel  ben sana bravo verdim 405 oluyorsun ama sayfayı yeniledigimde tekrar 404 oluyorsun anlamadım

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #272 : 23 Temmuz 2010, 12:08:00 »
YASAL METİN
Bu kampanya Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. tarafından MPİ’nin 29.06.2010 tarih ve B.07.I.MPI.0.13.00.02-401.02.99-1591-6068 sayılı izni ile Hedef Tanıtım tarafından düzenlenmektedir.

01.07.2010 (09:00) – 01.09.2010 (24:00) tarihleri arasında, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesine Facebook kullanıcı ismi ve şifresiyle giriş yaparak internet sitesindeki formu Ad, Soyad, Adres, Telefon ve E-posta bilgilerini eksiksiz bir şekilde doldurarak üye olanlara sitede yer alan profillerdeki “BRAVO” linkini tıklayarak oy vermeleri durumunda. Verdiği her 10 (on) adet “Bravo” için 1 (bir) çekiliş hakkı, ayrıca aldığı her “Bravo” için 1 (bir) çekiliş hakkı verilecektir. Her üye bir gün içerisinde, en fazla 20 (yirmi) üyeye “Bravo” verme hakkına sahiptir (günde en fazla 2 çekiliş hakkı). Her üye, aynı üye profiline 1 gün içerisinde sadece bir kez “Bravo” verebilir. Üyeler kendi profillerine BRAVO veremezler. Her Facebook hesabından üyelik bir ile sınırlıdır. Kampanya döneminde üyeliğini kendi isteğiyle siteden silen kullanıcı üyelik sayesinde kazandığı çekiliş haklarını iptal etmiş olacaktır. Talihliler, 06.09 2010 tarihinde Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hizmetleri Ltd. Şti. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No: 37 Kat: 5 Şişli/ İSTANBUL (Toplantı Salonu) adresinde saat 10:00’da noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişte 1 talihli Fiat BRAVO (S1) 5K DYNAMIC PLUS 1.4 TURBO T-JET 120 HP 2010 MODEL ikramiyesi kazanacaktır. Kazanan talihliler, 08.09.2010 tarihli Radikal gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 23.09.2010 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 08.10.2010 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez. Çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir. Bu piyangoya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #273 : 23 Temmuz 2010, 12:08:51 »
Benimde amacım polemiğe girmek değil çakır keyfimi bozamam.  Dediğim gibi tek hesabım var, bazıları gibi 4-5 tane facebook hesabından oy toplamıyorum kendime. (Gerekirse isim veririm). Bu durumda verilen oylar ile alınan oylar eşit durumda oluyo.. Herkes tek face hesabıyla katılmış olsaydı o zaman HAKSIZIM derdim   ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #274 : 23 Temmuz 2010, 12:13:13 »
bende mi sorun var sitede mi anlamadım joyucel  ben sana bravo verdim 405 oluyorsun ama sayfayı yeniledigimde tekrar 404 oluyorsun anlamadım

arkadaşım 2 gündür sitede sorun var zaten oy verilemiyor!!! bu saatten sonra bana oy verme zaten ! ben burn kampanyasında da sana yardım etmeye çalıştığım halde bunu yapıyorsun! mümkünse bundan saonra destek istemeyiniz destek vermeyiniz...
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2010, 12:17:10 Gönderen: joyucel »

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #275 : 23 Temmuz 2010, 12:17:52 »
bende mi sorun var sitede mi anlamadım joyucel  ben sana bravo verdim 405 oluyorsun ama sayfayı yeniledigimde tekrar 404 oluyorsun anlamadım

arkadaşım 2 gündür sitede sorun var zaten oy verilemiyor!!!

hmm 2 gün giremedigim icin haberim yoktu..bugün verdigim icin tamam demiştim sadece ama sorun varmış  :)

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #276 : 23 Temmuz 2010, 13:04:55 »
Formu bulamadım ben nereyi dolduracaz. ::)

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #277 : 23 Temmuz 2010, 14:30:38 »
misafirim var ve çok vaktim yok o yüzden hiç bakmamışım bu bölüme kusura bakmayın.şimdi vereyim dedim oy ama göremedim bravo yerini ??? düzelince bana biri özelden haber verirse gözümden kaçmasın hak geçsin istemem.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #278 : 23 Temmuz 2010, 14:31:09 »
??? ikinciye mi üye olacaksın :D

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #279 : 23 Temmuz 2010, 16:31:35 »
??? ikinciye mi üye olacaksın :D
olmuycamda öyle bir form görmedim ben ondan sordum. :D