0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkesi oyladımEmin misiniz?
herkesi oyladım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkesi oyladımEmin misiniz? tamamdır
Benim ismimi niye kırmızı yaptın Joyucel ? Ben 150 kişiyi desteklemişim daha ne ? Bu işe iyi sardırdın sende valla, 400 kere çekiliş hakkın olsa ne olacak kazanacak olan 1 çekiliş hakkıylada kazanır. Şansı fazla zorlamamak gerek. Bu kadar kasma kendini
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkesi oyladımEmin misiniz? tamamdır ne tamamdır arkadaşım suana kadar sadece 12 kişiye bravo demişssin bide herkesioyladım diye yazıyorsun çocuk mu kandırıyorsun?
Bana diyene bak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBana diyene bak 10 gün 20 kişiden 200 kişiye bravo demişim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim ismimi niye kırmızı yaptın Joyucel ? Ben 150 kişiyi desteklemişim daha ne ? Bu işe iyi sardırdın sende valla, 400 kere çekiliş hakkın olsa ne olacak kazanacak olan 1 çekiliş hakkıylada kazanır. Şansı fazla zorlamamak gerek. Bu kadar kasma kendini Sadece 3 kez 20 kişiye destek vermişsin Sco. Herşey ortada valla. Yarışma başlayalı kaç gün oldu bir bak bakalım. O 150 sana verilen destek.