UYDURDULAR, KAZANDILAR!
En iyi golleri izlediler, oyladılar. Bir de üstüne yaratıcılıklarını kullanıp maçları kaçırmamak için neler yapabileceklerini anlattılar ve sonunda Philips 3000 Serisi LCD TV kazandılar.
İşte kazananlar:
1. Cankut Eyri
"Bu yaz evlenecektim. Dünya Kupasını kaçırmamak için bu yaz evlenmekten vazgeçtim. Gelin adayı da benden vazgeçti."
2. Hülya Gümüş
"Doğumumu 1 ay erteleyebilirim."
3. Ali Yalçın
"Tek bir maçı izlemek için karıma 1 yıl boyunca Aşk-ı Memnu'yu izleyebileceğini, Kurtlar Vadisi'nden vazgeçtiğimi söylerdim."
4. Hakan Akartepe
"Daha iyi izleyebilmek için kayınvalidemlere yerleşmeyi bile göze alırım."
5. Birol Güner
"Dünyanın sonu gelmiştir. Dünyadan ayrılmak için son gemi kalkmak üzeredir. Ama Dünya Kupası'nda Arjantin-Brezilya Finali vardır. Aylardır bu maçı beklediğimden o gemiye binmem ve maçı seyrederim."
ne tuhaftır ki bana da philipten mail geldi tebrikler kazandınız diye ama listede adım yok durumu arayıp bildirdim bekliyorum geri dönüş yapacaklar.
inanıyorum ki benim 2 fikrimden en az biri burada olmaya lâyıkdı.
nerden iletişim kurabilirim acaba yarışma ile ilgili ?..
firmalar seçmeyi bilmiyormu desek bazen oluyor böyle nedense bizim tarafımızdan çokta güzel olmayan cvplar onlar için ikna edici olabiliyor artık bişey yapabileceğini sanmıyorum müşteri hizmetlerini arayabilrsin.Benim başıma gelen çok tuhaf sizce ne yapmalıyım kazandığım bilgisi olan mail hala duruyor sonucu bekliyorum geri dönüş yapacaklar ama ya vermezlerse diyorum
5. çok kötü be, ama diğerlerini sevdim
1. olan gerçekten haketmiş çok esprili
benimkide bunlardan güzeldi

önce seçip sonra listeyi karıştırdılar herhalde maili tekrar istediler aynısı gibi ilettim yarın bakalım ne olcak ama ben hakkımı isterim kazandınız diye mail attılar sonuçta üstüne düşeceğim bu işin
kaçırdım ve üzüldüm, ne anlamlı bir kampanya...
firmalar seçmeyi bilmiyormu desek bazen oluyor böyle nedense bizim tarafımızdan çokta güzel olmayan cvplar onlar için ikna edici olabiliyor artık bişey yapabileceğini sanmıyorum müşteri hizmetlerini arayabilrsin.Benim başıma gelen çok tuhaf sizce ne yapmalıyım kazandığım bilgisi olan mail hala duruyor sonucu bekliyorum geri dönüş yapacaklar ama ya vermezlerse diyorum
numarası nedir acaba ? veya iletişim kurabileceğim bir e-mail adresi ?