sitelerindeki iletişim bölümüne mesajını yazabilrsin ama bence boşa uğraşma.Bana bile jüri hata yapmış özürdileriz dediler ödülüde göndermiyorlar kendileri kazandınız diye mail atmalarına rağmen.Ama hakkımı arayacağım hem kazandınız diye mail atıyorlar hemde hediye yok
5. çok kötü be, ama diğerlerini sevdim 
Dostlar yaptığım yorum çok kötü olsa yarışmayı kazanmazdım. Telefonla aradılar ve kazandığımı söylediler. Zaten hiç düşünmeden cevap vermiştim. Kazanacağımı da düşünmemiştim. Haksızlık yapmayın.
5. çok kötü be, ama diğerlerini sevdim 
Dostlar yaptığım yorum çok kötü olsa yarışmayı kazanmazdım. Telefonla aradılar ve kazandığımı söylediler. Zaten hiç düşünmeden cevap vermiştim. Kazanacağımı da düşünmemiştim. Haksızlık yapmayın.
onlar beğenmiş kazanmıssn
Mümin sadece begenisini begenmemsini dile getirmiş o kadar

tebrikler sanaa
oh ne güzel darısı basıma
Gördüğüme göre sen kampanyaları bayağı bir takip ediyorsun. Blogunu da gördüm. Çekin hayırlı olsun. Ben pek takip edemiyorum. Ancak bana gelen mail olursa bakıyorum. Evimde sürekli philips aletleri kullanıyorum. ve teknolojiyi de sürekli takip eden biriyim. Philipsten gelen mail ile yarışmaya katılmıştım. Ama hem kazanamıyacağımı düşünerek hem de çok işim olduğundan 1 dakika içinde cevap verdim.
Gördüğüme göre sen kampanyaları bayağı bir takip ediyorsun. Blogunu da gördüm. Çekin hayırlı olsun. Ben pek takip edemiyorum. Ancak bana gelen mail olursa bakıyorum. Evimde sürekli philips aletleri kullanıyorum. ve teknolojiyi de sürekli takip eden biriyim. Philipsten gelen mail ile yarışmaya katılmıştım. Ama hem kazanamıyacağımı düşünerek hem de çok işim olduğundan 1 dakika içinde cevap verdim.
bende forumu takip ediyorum dolayısıyla kampanyaları da

teşekkür edermm
sende daha cok takip et artık
Ufak tefek şeyler kazandığım olmuştur. 3 senedir digiturke para vermiyorum. Kola kampanyasından kazanmıştım. Hatta arkadaşlara da dağıtmıştım.