aman web camı napim var benim
hiç o webcamın fiyatına bakmayı düşündünmü

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Daha ilgilenemedim arkadaşlar ama bugun için linklerinizi almaya başlıycam ama bu sefer farklı bir destek konusu düşünüyorum belirli tarihe kadar herkes linklerini ekletip ardından link eklemeyi kapatarak vay sen beni oyladın vay o oylamadı olmasın diye tek seferde hereksin oy vermesini sağlamak daha iyi olcaktır kanısındayım.
Bu yüzden herkes acele mod onay işlerini halletsin canavarlarda..
Daha ilgilenemedim arkadaşlar ama bugun için linklerinizi almaya başlıycam ama bu sefer farklı bir destek konusu düşünüyorum belirli tarihe kadar herkes linklerini ekletip ardından link eklemeyi kapatarak vay sen beni oyladın vay o oylamadı olmasın diye tek seferde hereksin oy vermesini sağlamak daha iyi olcaktır kanısındayım.
Kişiye özel link yok bunda. Ana sayfadan resmi bulup oyluoz. Şuan fazla katılım yok. Destek konusu ne kadar erken açılırsa, O kada kolay buluruz birbirimizi.
bende katılacağım ama işyerinden katılamıyorum :(evde denerim artık
evet geç kalmadan yapmak lazım bir an önce.iyi düşünülmüş kimseye haksızlık olmasın..
aman web camı napim var benim
hiç o webcamın fiyatına bakmayı düşündünmü 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
yani.zaten o webcam bambaşka bişey.süper bişey...
fotoğraf çekemedim nasıl olacak anlatırmısınız
benim resimde onaylanmış

.
baktım linki koyunca sadece resim sayfası çıkıyor oylama bölümü değil sanırım.bence katılan arkadaşların yarışmaya başvurdukları isimlerinin listesi yapılsın ona göre isimlerden bulup verelim.yada resimlere bakarak tahmin edelim heheheeee

nasıl olacaksa artık herkes tam bi canavar olmuş
İçimizdeki canavarlardan bazılarını gördüm ve korktum.
Fotoları görünce koptum yaa

Cem‘in foto harika