Gönderen Konu: canavarlarburaya.com ile kazan :)  (Okunma sayısı 56245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
Ynt: canavarlarburaya.com ile kazan :)
« Yanıtla #80 : 07 Temmuz 2010, 12:46:06 »
benim resim de onaylanmış..destek konusu ne zaman açılacak acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı stafex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 07 Temmuz 2010, 13:41:15 »
Cem Küçükçelebi listede olmazsa bile insanın alası geliyor kendisine  :D
konsepte tam uymuş bence dereceye giremese bile teselli ödülü gibisinden verilmeli o kamera

Cem Küçükçelebi'ye hak ettiğini düşündüğüm için Beyaz Inci'yede Japonlara benzediği için oy verdim  :)
katılmış katılacak herkese başarılar.
o ben deilim ya internetten buldum o resmi  ;D

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #82 : 07 Temmuz 2010, 13:46:08 »
Eşim ve ben katıldık bizimkilerde onaylanmış.İkisinde de eşimin resmi var ama ,birinde kaptan mağra adamı gibi  ;D
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #83 : 07 Temmuz 2010, 13:47:05 »
Eşim ve ben katıldık bizimkilerde onaylanmış.İkisinde de eşimin resmi var ama ,birinde kaptan mağra adamı gibi  ;D
:D kaptan mağra adamı güzelmiş  ;D

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 07 Temmuz 2010, 14:57:43 »
benim resimdeyayınlanmış benim çocuk  poz verdi ama kendini korkunç gösterecek poz vermeye ikna edemedim bir türlü
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 07 Temmuz 2010, 15:11:31 »
Yeğenimin fotoğrafıyla katılacaktım fakat 18 yaşından küçükler katılamazmış.

Katılım Şartları

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfalarını ziyaret ederek site kullanım ve kampanya katılım koşullarının tamamını okuduğunuzu, içeriğini tamamen anladığınızı; bu sayfada belirtilen tüm hususları kayıtsız ve şartsız olarak kabul ettiğinizi ve onayladığınızı kabul ederek, belirtilen bu hususlar ile ilgili olarak herhangi bir itiraz ve defi ileri sürmeyeceğinizi açıkça beyan ve taahhüt etmiş oluyorsunuz.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin katılım ve kullanım koşulları Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde yer almaktadır. Logitech® ve Pure New Media bu sayfada ilan edilir edilmez yürürlüğe girmek üzere herhangi bir zamanda bu koşullarda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Canavarlarburaya.com kullanıcıları Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine her yeni girişlerinde, şartnamenin güncellenmiş maddelerini kabul etmiş sayılmaktadırlar. Bu nedenle lüften "Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Katılım Şartları" sayfasını düzenli olarak takip ediniz.

Şartlar

1- 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar, katılsalar da ödül kazanamazlar.

2- Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi, hiçbir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edecek şekilde, yasalara aykırı bir amaç için ve başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanılamaz.

3- Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi kullanıcıları, proje sayfalarının çalışmasına müdahale etmek veya müdahaleye teşebbüs etmek amacıyla herhangi bir alet, yazılım veya araç kullanmayacaklarını, siteye yetkisiz olarak bağlanmayacaklarını ve işlem yapmayacaklarını, diğer internet kullanıcılarının yazılımlarına ve verilerine izinsiz olarak ulaşmayacaklarını veya bunları kullanmayacaklarını kabul ederler. Aksi takdirde Logitech®’in ya da Pure New Media’nın bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kaldığı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları için kullanıcıya aynen rücu edilir.

4- Logitech® ve Pure New Media’nın her zaman, tek taraflı olarak internet sitesi yayınını sürekli veya geçici olarak durdurma hakkı vardır.

5- Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesindeki ödül kazanma mekanizması şu şekilde işler:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesindeki fotoğraf çekme aplikasyonuyla fotoğraflarını çekip yarışmaya katılan kullacılardan "en çok oy alan ilk 200 kullanıcı"dan her biri, 1 adet Logitech® Portable Webcam C905 kazanacaktır. Toplamda 200 adet Logitech® Portable Webcam C905 ödül olarak verilecektir.

6- Kullanıcılar yalnızca 1 adet fotoğraf ile canavarlarburaya.com sitesindeki oylamaya katılabilirler.

7- 200 adet asil talihlinin yanı sıra, 200 kullanıcı da yedek talihli olarak ilan edilecektir. Ödül bildirimi sırasında asil talihlilerden geri dönüş alınamazsa, ödül kazanma hakkı sıradaki yedek talihliye devredilecektir.

8- Ödül bildirimleri e-posta yoluyla yapılacaktır.

9- Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesindeki kampanya 25 Haziran 2010’da başlar, 6 Ağustos 2010’da, saat 19.00’da biter.

10- Logitech® ve Pure New Media çalışanları kampanyaya katılamazlar, katılsalar da ödül kazanamazlar.

11- Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi kullanıcıları, site hakkında veya site ile ilgili bir ihtilafın çıkması hâlinde, bu ihtilafın kanunlar ihtilafı kurallarına bakılmaksızın Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tâbi olacağını ve bu kanunlara göre çözümleneceğini kabul etmiş sayılırlar. Ayrıca, İstanbul Mahkemelerinin görev ve yer olarak yetkili olacağını da kabul etmiş olurlar.

12- Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi kullanıcıları, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Kanunu, Patent Haklarının Korunması Hakkında Kanun, Türk Ceza Kanunu ve diğer mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi kabul ve taahhüt ederler. Aksi takdirde Logitech® veya Pure New Media’nın bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kaldığı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları ve doğacak her türlü zararları için kullanıcıya rücu edilir.

13- Katılımcılar, bu şartnamedeki hükümleri bütünüyle kabul etmiş sayılırlar.
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #86 : 07 Temmuz 2010, 15:15:13 »
18 yaşından küçük birinin fotosuyla kazanamaz diyomu  :D

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #87 : 07 Temmuz 2010, 15:17:24 »
18 yaşından küçük birinin fotosuyla kazanamaz diyomu  :D
O da var ama uğraşırsın uğraşırsın sonra vermezler ya.Tedirgin oldum açıkçası. ::)
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #88 : 07 Temmuz 2010, 15:29:20 »
of ya şimdi tüm hevesim kaçdı ya bende resim yüklemek pek istemiyorum bilseydim benim çocuğun acayip maskelerini atmazdım ortalarda geziyorlar diye bir ara hrpsini çöpe atmışdım
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 07 Temmuz 2010, 15:31:03 »
of ya şimdi tüm hevesim kaçdı ya bende resim yüklemek pek istemiyorum bilseydim benim çocuğun acayip maskelerini atmazdım ortalarda geziyorlar diye bir ara hrpsini çöpe atmışdım
Hevesinizi kaçırmak istemezdim.Kaçırdıysam da özür dilerim...Sadece bilgilendirmek adına söylemiştim herkese...