Olayın başını görmeyince aha ortalık karışmış dicektimki daha gülüyorum ya 
gülme komşuna gelir başına biriniz dener misiniz size de gelecek mi merak ettim şimdi
hiç trophy alan varrrrrrrr mı?
arkadaşlar yusuf un ne yaptıgını buldum denedim ve dogruymuş şöyle yapıyor biriyle oynuyor bu engin dingin gibi botta olabilir normal online bir kişide olabilir oyun başlıyor bir ssıfıfır öne geçiyor yada 2-0 sonra oyun çıkışına basıyor ekranda 3-0 yenildi gibi ibare çıkıyor ama son 5 maça tıklayınca 2-0 görünüyor yendigine dair.yani hile yok buna kurnaz denir. ama ben normal yollarla engin dingin ve başkalarıyla oynuyorum şuan 40.yım ama ilk ona çok az kaldı birde tropiler kafa sektirme oynuyla ve bu online oyunla alınıyor benim 3 tane tropim oldu.
senin tropilerin isimleri nedir?
n yuksek puana ulasıpta trophy olmadımı ne oluyor bılen var mı?
hiç mi tropin yok???ilginç .eğer en yüksek puandaysan ve tropin yoksa nasıl iş ben de anlamaadım???
ben istedim şifremi gayet güzel şekilde geldi şifre öyle ahlaksız bir yazı yoktu
genel olarak dedım en yuksek puana ulasırsak dıye.ben suan bırıncı degılım.cunku trophy toplayamayan bırılerı var burada sanırım..
yarısmanın sonunda dıyorum son gun en yuksek puan olupta tropy olmazsa yınede 1.lık alınıyormu??
bilemiyorum ki??bende daha 1 tane var.ya sende?