0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şifremi unuttum yeni şifre alayım dedim bakın yeni şifre ne geldi.
bu izmirli engin bilgisayarmı oynuyor her oyuna girişimde karşıma çıkıyor yenilmektende bıkmadı kerata
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu izmirli engin bilgisayarmı oynuyor her oyuna girişimde karşıma çıkıyor yenilmektende bıkmadı kerata benimde karşıma hep o çıkıyor,engin dingin...
Oyun hala aynı, oynanmıyor doğru dürüst. Yarın da deneyeceğim, yine aynı olursa benden bu kadar diyeceğim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOyun hala aynı, oynanmıyor doğru dürüst. Yarın da deneyeceğim, yine aynı olursa benden bu kadar diyeceğim.Hala aynı. Ben daha topu bile görmeden rakibim bana gol atıyor. Daha top ekranda bile yokken. Benim için bu kampanya burada bitmiştir. Daha da oynamam.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşifremi unuttum yeni şifre alayım dedim bakın yeni şifre ne geldi. bu gerçekmi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşifremi unuttum yeni şifre alayım dedim bakın yeni şifre ne geldi. bu gerçekmi evet gerçek ben de inanamadım isterseniz siz de şifremi unuttum yenisini yollatın bakalım daha ne küfürler gelecek.