Gönderen Konu: Ruffles En Kafadar oyunu  (Okunma sayısı 36304 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rza35

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Ruffles En Kafadar oyunu
« Yanıtla #80 : 30 Haziran 2010, 00:33:02 »
Trophylerde bende kafası en hızlı çalışanla en yavaş çalışan diye 2 tane ayrı seçenek var ama hiç birine girmiyor. Heralde kazandığın maçlardan sonra verdiği kupalar açılan değil alınan olması lazım gibi.

Çevrimdışı berkugudur

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #81 : 30 Haziran 2010, 09:27:47 »
Ya sorun bende mi bilmiyorum sağ sol tuşlarına basıyorum oyuncum hareket etmiyor :S

Çevrimdışı frotto

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #82 : 30 Haziran 2010, 09:51:01 »
@berkugudur, oyun bugun yine bozulmuş ki zaten rakip bulamıyor. Sen daha oyuna hiç giremedin herhalde dünden beri  oyuncu hareket etmiyor diyorsun. Oyunun başladığına emin misin sen?

Çevrimdışı berkugudur

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #83 : 30 Haziran 2010, 09:55:35 »
Dün oluyordu zaten bugün giremedim. Oyun başlıyor eminim , çünkü karşıdaki bot bana sayı atıyordu ve yenildim hep  :D

Çevrimdışı frotto

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #84 : 30 Haziran 2010, 10:06:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Dün oluyordu zaten bugün giremedim. Oyun başlıyor eminim , çünkü karşıdaki bot bana sayı atıyordu ve yenildim hep  :D

Ha pardon anladım. Bugün tekrar yazınca aynı şeyi, oyunun çalışmadığını da bildiğimden acaba dedim... Kusura bakma. Sorununa gelince, bazen ben de mouse la oyunun oynanan kısmı dışında bi yere tıklayınca klavye gerekli yerde aktif olmadığından tuşlar calısmıyor. Ekranın ortasına tıklıyorum mouse ile oyunu seciyorum ozaman çalışmaya başlıyor onu diyebilirim. Bir de laptop mu kullanıyorsun, normal klavye mi? Normal klavyede rakamların orada ki tusları mı kullanıyorsun yoksa normal ok tuslarını mı? Normal ok tusları ile deniyorsan aklıma baska birsey gelmiyor. Rakamların oradakileri kullanıyorsan, Num Lock kapalı olması gerekiyor yön tusu gorevi yapması için.

Çevrimdışı berkugudur

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #85 : 30 Haziran 2010, 10:25:15 »

Ha pardon anladım. Bugün tekrar yazınca aynı şeyi, oyunun çalışmadığını da bildiğimden acaba dedim... Kusura bakma. Sorununa gelince, bazen ben de mouse la oyunun oynanan kısmı dışında bi yere tıklayınca klavye gerekli yerde aktif olmadığından tuşlar calısmıyor. Ekranın ortasına tıklıyorum mouse ile oyunu seciyorum ozaman çalışmaya başlıyor onu diyebilirim. Bir de laptop mu kullanıyorsun, normal klavye mi? Normal klavyede rakamların orada ki tusları mı kullanıyorsun yoksa normal ok tuslarını mı? Normal ok tusları ile deniyorsan aklıma baska birsey gelmiyor. Rakamların oradakileri kullanıyorsan, Num Lock kapalı olması gerekiyor yön tusu gorevi yapması için.

Normal ok tuşlarını kullanıyorum.Zaten flasaha tıklıyorum yani oyun aktif oluyor. Ne denediysem çalışmadı Bugünde denerim bakalım.

Çevrimdışı rza35

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #86 : 30 Haziran 2010, 12:56:25 »
Trophyler kısmında bende bunlar çıkıyor.

Uploaded with Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #87 : 30 Haziran 2010, 13:10:02 »
oyun oynayabilen varmı şimdi.

Çevrimdışı frotto

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #88 : 30 Haziran 2010, 13:14:47 »
Hmm sagolasin @rza35, bu arada rakip aranıyor dedigi kısımda hızlıca degisen kafalar degismis.

Yok bu sabah hiç çalışmadı oyun @Stormm.

Ayrıca "DENE" butonuna basınca artık pratik te yapabiliyoruz. Gülümseme @berkugudur a gün dogdu.

Düzenleme: Mesajlar tek bolume toplandı.
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2010, 13:22:11 Gönderen: frotto »

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 30 Haziran 2010, 13:19:44 »
Arkadaşım mesajlarını tek seferde yazmayı bi densene. ;)