Gönderen Konu: Ruffles En Kafadar oyunu  (Okunma sayısı 36492 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tokatçı

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Ruffles En Kafadar oyunu
« Yanıtla #240 : 08 Temmuz 2010, 19:33:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar şuan oyunda 3. konumdayım. hile yapmadan oynuyorum. fakat troph nasıl toplanır bi bilgim yok. bu konu hakkında bilgisi olan varsa söylesin lütfen.. eğer bunu kimse bilmiyorsa, bu oyun hileli demektir. bizi kandırıyolar ve kimseye hediye vermeyecekler demektir, böyle saçma şey olmaz yahu..
ben sizinlemi yarışıyorum yani bende bi altınızdayım ama kusura bakmassanız bugün geçecegim. :-X :) :)bugün 2-3 e kadar oynarım büyük ihtimalle.kolay gelsin inşallah ikmizden biri kazanır

kimin kazanacağı problem değil de bana öyle geliyor ki bunlar kimsenin kazanmasına müsaade etmeyecek çünkü trophy konusunda kimsenin bilgisi yok.. sende kaç t ane var?

Çevrimdışı eyyupkeles

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #241 : 08 Temmuz 2010, 19:55:18 »
benim 3 tane yada 2 tane olması gerekir.şimdi bakamıyorum oyundayım.sizin kaç tane vardır acaba

Çevrimdışı tokatçı

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #242 : 08 Temmuz 2010, 19:55:53 »
benim bi tane var şuan.. peki onları nasıl aldığını biliyo musun?

Çevrimdışı cc48

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #243 : 08 Temmuz 2010, 21:39:49 »
konu akıcı gıderken bır anda trophy acıldımı konu olarak herkez susuyor.ya kımsenın bılgısı yok yada paylasmak ıstemıyolar.ben oyunu bıraktım.cok zaman lazım buna..

Çevrimdışı tokatçı

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #244 : 08 Temmuz 2010, 21:40:38 »
ben ce de ya kimse bilmiyor yada söylemiyorlar... ama bana öyle geliyoki kimse bilmiyo bunu..

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #245 : 08 Temmuz 2010, 21:42:27 »
konu akıcı gıderken bır anda trophy acıldımı konu olarak herkez susuyor.ya kımsenın bılgısı yok yada paylasmak ıstemıyolar.ben oyunu bıraktım.cok zaman lazım buna..

Kimse menfaatine ters düşecek bi hareket yapmaz ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı cc48

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #246 : 08 Temmuz 2010, 21:48:19 »
trophy toplayamayana vermıceklermı odul?koskoca ruffles 6 tane odul veremıyomu yanı bumudur koca marka:))))))))
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2010, 21:50:56 Gönderen: cc48 »

Çevrimdışı knuckless

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #247 : 11 Temmuz 2010, 21:26:00 »
arkadaşlar oyunda hile olduğu bariz belli farkettiyseniz top10da sadece birincinin ismi ve soyismi büyük harfle başlıyor. diğer 9 kişi de dahil olmak üzere kayıt olan her kullanıcının ismi ve soyismi küçük harflerle başlıyor. rakiplerde ismi ve soyismi büyük harfle başlayanların oyun botu olduğunu düşünüyorum. bence 1. kişi normal biri değil çünkü niye sadece o farklı top10da ruffles hile yapıyor kanımca

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #248 : 11 Temmuz 2010, 21:32:58 »
arkadaşlar oyunda hile olduğu bariz belli farkettiyseniz top10da sadece birincinin ismi ve soyismi büyük harfle başlıyor. diğer 9 kişi de dahil olmak üzere kayıt olan her kullanıcının ismi ve soyismi küçük harflerle başlıyor. rakiplerde ismi ve soyismi büyük harfle başlayanların oyun botu olduğunu düşünüyorum. bence 1. kişi normal biri değil çünkü niye sadece o farklı top10da ruffles hile yapıyor kanımca
of of of, arkadaşım çok anlamsız bir yerden girdin konuya  :o
birincinin s'si ve ş'si diğer kullanıcılar ile aynı boyutta. istersen piksel piksel sayabilirsin  :D
sıralama 1 haftadan daha fazlasını içeriyor sanırım şuan, yanlış mı hatırlıyorum  ???

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #249 : 11 Temmuz 2010, 21:33:26 »
Hımm forumda ilk mesajın ve yazdığın konu bu güzel bir kanıya vardığın söylenemez ama hoşgeldin ;)