Gönderen Konu: MyNet Sonuçları  (Okunma sayısı 39082 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
Ynt: MyNet Sonuçları
« Yanıtla #160 : 05 Ocak 2010, 21:17:14 »
dilemma mutlaka bu kişiyi savcılığa ver. başkasının emeğine her ne sebeple olursa olsun el uzattı, ki sebebi hiçte inandırıcı değil! hiç bir sebep bunu haklı çıkartamaz. pişmansa da pişmanlığını gerekli makamlara bildirsin, bahaneler arkasına sığınmasın şimdi!

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #161 : 05 Ocak 2010, 21:19:22 »
kesinlikle pericim haklısın.. ;)
hırsız işte ..savcılığa anlatsın derdini mynete nasıl anlattıysa ..  ;D
belki ders olurda bir daha yapmaz..daha öğrenciymiş..ay bide büyüyünce neler yapar hehehehe :)
allah akıl fikir versin..
HeDoNisT !!

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #162 : 05 Ocak 2010, 21:20:21 »
onun yüzünden resmen kazandığım hediyeyi alamıyordum bunun haklı bir açıklaması olamaz zaten 1 kez yaparsa pişmandır ama bu hatayı tekrarlıyorsa bunda pişmanlık aramam ben ne olursa olsun bu işi yapmadan önce düşünseydi ben gereken yerlere yapacağımı yapacam zaten o da pişmansa eğer ki hiç sanmıyorum otursun dövünsün.
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #163 : 05 Ocak 2010, 21:23:37 »
valla bence 1 kez de yapsa 10 kez de yapsa aynı şey..
allah akıl fikir vermiş..onu kullanıcaksın zorlandığın zamanlarda :)
kendine güveniyosan bir haltı yaparsın..madem geri vites yapıcaksın olay bu hale gelecek, ( bu da ihtimal dahilinde yani) o zaman o işe hiç girmiyeceksin..  giriyorsan da sonucu göze alıcaksın  ;)
gamze biz msn den devam ederiz  ;)
ben sana savcılık için gerekli evrakları oradan anlatayım ehehehe  :P ;D ;D
HeDoNisT !!

Çevrimdışı wisellite

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #164 : 05 Ocak 2010, 22:17:17 »
O kadar konuştum ayse61 diye aklımda kalmış..Her neyse özetle durum bu..Benim görevim bitti!.İyi akşamlar..

benim anlamadığım konu bu görevi size kim verdi ??? dilemma mı istedi, yoksa siz mi merak ettiniz?
bu konuda baya uğraş vermiş gibi görünüyorsunuz, çocuğu daha önce tanıyormuydunuz merak ettim.

dilemma bence de direk savcılığa şikayet et, kimsenin yaptığı kişiliksizlik yanına kalmasın  >:(

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #165 : 05 Ocak 2010, 23:14:05 »
O kadar konuştum ayse61 diye aklımda kalmış..Her neyse özetle durum bu..Benim görevim bitti!.İyi akşamlar..

benim anlamadığım konu bu görevi size kim verdi ??? dilemma mı istedi, yoksa siz mi merak ettiniz?
bu konuda baya uğraş vermiş gibi görünüyorsunuz, çocuğu daha önce tanıyormuydunuz merak ettim.

dilemma bence de direk savcılığa şikayet et, kimsenin yaptığı kişiliksizlik yanına kalmasın  >:(

elinizdeki malzemeleri kullanarak bir yere varamazsınız hanım efendi..yorum yaparken sözlerinize dikkat ediniz..susuyorum diye haklı cümleler kullandığınız anlamına gelmez..yarın birgün de devrim1986 o çocukla çok yakın dost..parayı kırışacaklar..ne de iki yüzlü biri mi diyeceksiniz..beni bilen bilir tanıyan tanır tanımayanda sizim gibi bu tip yanılgılara kapılır günlerce..kimse kimsenin güvencesi değildir..inanmak istediğinize inanınız..bakın hanım efendi ben üstüme vazife olan kısmı yaptım ve  çocuğu tanımam da enterese de etmez..Çocuk internet üzerinden güvercin satan biri..Onunla kuş muhabbetiyle başlayarak iyi niyetli cümleler kurarak onu deşifre ettim..çocuk hakkındaki bilgileri ona küfrederek onunla kötü konuşarak öğrenemezsiniz..insanlarda aradığım tek şey GÜVEN..Bunu nedense yapamıyoruz..nedense bencilleşiyoruz..işimize hangi seçenek gelirse o hayatımızın vaz geçilmez doğrusu oluyor..masum insanların günahına girmemek için beni bu işe itme..yazık olur bu düşüncelerine..herkes biliyor kimin suçlu olduğunu bu yüzden kötü söyletmeyin..bilip bilmeden kafanızı yormayın bu tip karışık işlere..
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #166 : 05 Ocak 2010, 23:20:56 »
sakin olsak dahi iyi olur burda konuşuluyor ve herkes merak etti işte yorum yapıyor ard niyet aramasak

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #167 : 05 Ocak 2010, 23:22:01 »
böyle bir sahtekarlığın hiç bir haklı gerekçesi olamaz.. gamzeye yapılanı  kınıyorum

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #168 : 05 Ocak 2010, 23:27:45 »
Gamze inanamıyorum. Hırsızlık resmen! İyiki farkettin. Çok üzücü bir olay! Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #169 : 05 Ocak 2010, 23:29:13 »
Gamze inanamıyorum. Hırsızlık resmen! İyiki farkettin. Çok üzücü bir olay! Çok geçmiş olsun arkadaşım.

saol ebrucum en yakın zamannda gereken neyse yapacağım bende bu iş o kadar da sandığı gibi kolay sonuçlanmayacak.
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.