Gönderen Konu: MyNet Sonuçları  (Okunma sayısı 39178 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
Ynt: MyNet Sonuçları
« Yanıtla #150 : 05 Ocak 2010, 20:45:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
devrim sen nerden buldun ki bu kişiyi?

bu kişinin googlede çok sayfası var iletişim nosu ve de  birçok bilgisi(Adını Mynetten Öğrendik)..Ona eriştim aradım 30 dk konuştum..Önce suçladım ama dinleyince o da haklı ama bize çok zarar verdi..dilemma çok emek harcadı emek hırsızlığı bu yapılan..sonrası anlattığım gibi benim görevim bitti..gerisi artık dilemmaya kalmış..
,
anlamadım ben o kendine göre nasıl haklı haklı bir yanı mı var ki bu olayın resmen hakkım olanı çalmaya kalktılar girdiler şifremi patlattılar pişman olan insan 2 kez aynı hatayı yapmaz anlatabildim mi? Bir kez adres bilgilerini gönderdikten sonra benim gönderdiğim adres ve ve mynet benim olduğunu anlayınca üstüne tekra mail atılıyor ve deniliyor ki yarışmanın gerçek kazananı benim nasıl böyle birşey yaparsınız dye mynetten hesap soruluyor.
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2010, 20:48:31 Gönderen: dilemma21 »
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #151 : 05 Ocak 2010, 20:46:36 »
yanlız bu ayse nickli yarısmacı neden silinmiş acaba? neye dayanarak yani bilginiz var mı

çekilişle ilk 3 belirlenmiş!..
Bildiğim kadarıyla ilk üç oylama ile belirlenmişti ama ilk üçün sıralaması çekilişle belirlenmişti
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #152 : 05 Ocak 2010, 20:48:01 »
aladım ama gamze haklı bile bile 2ç kez aynı hatayı yapmıs

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #153 : 05 Ocak 2010, 20:52:51 »
Açıkçası bana da kıvırmış gibi geliyor eğer gerçekten dediği gibi bir durum söz konusuysa şikayet ederek falan arasaymış hakkını

asiceylan bu yapılan işin izahı olamaz ve bizde kaç gündür moraller 0 !dı..Çocuk ilk 3 de değildi.. nicki de padisahmış..Ayşe61 adındaki o bayanla arkadaşlarmış..o silinince bu çocuğa mail atmış iyiki de devam etmedin beni sildiler diye..Çocuk da dikkat çekmesin diye 3. olan dilemmanın hesabını hacklemiş!..
yarışmada çekiliş yapmasalardı 1.olan kız ayse 61 değildi ama ayseloztürk diye biriydi.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #154 : 05 Ocak 2010, 20:55:50 »
O kadar konuştum ayse61 diye aklımda kalmış..Her neyse özetle durum bu..Benim görevim bitti!.İyi akşamlar..
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #155 : 05 Ocak 2010, 20:58:49 »
mynetteki kurallar belliydi ve sona ana kadar da kurallar değişmedi en çok oyu alan ilk 3 e verilecekti ama bunlar en çok oy alanlar arasında kazanaları çekilişle belirlediler ayselozturkte çekilişte ç.ıkmadı.Şimdi burada benim anlamadığım niye 3.lük hediyesiyle uğraştılar ki madem mynetten intikam alıcaklardı hedef niye bendim.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #156 : 05 Ocak 2010, 21:00:23 »
balpotusude demiş şifrem kolaydı hackleser benmki cok kolay olurdu die sanki sana kasıt varmıs gibi geldi banada gamze bence sende bir görüş bu kişiyle

Çevrimdışı Tehlikeliyim

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #157 : 05 Ocak 2010, 21:03:18 »
Artık herkes şifre kırma programıyla bu tarz işler yapmaya başladı.Her şey yasaklanıyor siteler vs ler birde bu programlar mahkeme kararıyla engellenip şifre kıranlar hakkında ciddi yasal işlem yapmaya başlasalar iyi olucak.İnsanın bırakın hediyesini çalmayı özeline girmektir bu....

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #158 : 05 Ocak 2010, 21:04:14 »
Selman Tosya diye biri girmiş mailimi patlatmış ve kendi adres bilgilerini göndermiş mynete bayanla dünden beri telefonda konuşuyorum ve çok zor ikna ettim ben olduğuma bu nasıl bir zihniyettir ki böyle bir dolandırıcılığa kalkışılıyor

çüşşş... o ne bee...  ??? ???
HeDoNisT !!

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #159 : 05 Ocak 2010, 21:16:11 »
Hırsızlığın bahanesi, telafisi, açıklaması olmaz.. !!!
Bu kadar saçma şey hayatımda görmedim duymadım..
Bir yarışmaya katılıyorsun dereceye bile giremiyorsun.. sonra da düşünüyorsun..
nan ben dereceye giremedim bu 2. 3. kişiler kesin sahtedir dur ben şu maillerle şifreleri bir patlatayım da hediyeyi adresime isteyeyim.. gerizekalı mısın acaba ?
Alenen hırsız işte... ııyyyyyy iğrenç....
neyin açıklamasını yapıcaksın...  2. kez arıyorsun myneti  hayır o adrese değil bana göndericeksiniz diye teyit ediyorsun. ısrarlısın yani !!!
valla dilemma ben senin yerinde olsam bunun canına okurdum... aslında bunun cezasını vericeksin ki bir daha bir halt ederken 8 kere düşünsün ..
ünv. öğrencisiymiş bide.. yazıklar olsun !!

HeDoNisT !!