0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDaha öncede demiştim yine diyorum.Gerekeni yapmalısın dilemma...Üstadım çocuğun yeri ne yaptığı belli ..her şeyini öğrendim..şu saatten sonra dilemma ne yapmak isterse yapacak!..
Daha öncede demiştim yine diyorum.Gerekeni yapmalısın dilemma...
Açıkçası bana da kıvırmış gibi geliyor eğer gerçekten dediği gibi bir durum söz konusuysa şikayet ederek falan arasaymış hakkını
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAçıkçası bana da kıvırmış gibi geliyor eğer gerçekten dediği gibi bir durum söz konusuysa şikayet ederek falan arasaymış hakkınıasiceylan bu yapılan işin izahı olamaz ve bizde kaç gündür moraller 0 !dı..Çocuk ilk 3 de değildi.. nicki de padisahmış..Ayşe61 adındaki o bayanla arkadaşlarmış..o silinince bu çocuğa mail atmış iyiki de devam etmedin beni sildiler diye..Çocuk da dikkat çekmesin diye 3. olan dilemmanın hesabını hacklemiş!..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAçıkçası bana da kıvırmış gibi geliyor eğer gerçekten dediği gibi bir durum söz konusuysa şikayet ederek falan arasaymış hakkınıasiceylan bu yapılan işin izahı olamaz ve bizde kaç gündür moraller 0 !dı..Çocuk ilk 3 de değildi.. nicki de padisahmış..Ayşe61 adındaki o bayanla arkadaşlarmış..o silinince bu çocuğa mail atmış iyiki de devam etmedin beni sildiler diye..Çocuk da dikkat çekmesin diye 3. olan dilemmanın hesabını hacklemiş!..sankii bu çocuğu korrur gibi gördüm senii
yanlız bu ayse nickli yarısmacı neden silinmiş acaba? neye dayanarak yani bilginiz var mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAçıkçası bana da kıvırmış gibi geliyor eğer gerçekten dediği gibi bir durum söz konusuysa şikayet ederek falan arasaymış hakkınıasiceylan bu yapılan işin izahı olamaz ve bizde kaç gündür moraller 0 !dı..Çocuk ilk 3 de değildi.. nicki de padisahmış..Ayşe61 adındaki o bayanla arkadaşlarmış..o silinince bu çocuğa mail atmış iyiki de devam etmedin beni sildiler diye..Çocuk da dikkat çekmesin diye 3. olan dilemmanın hesabını hacklemiş!..sankii bu çocuğu korrur gibi gördüm senii onu korumuş olsam onu bulup dilemmaya teslim etmezdim..sadece durumu özetliyorum objektif bir dilde olmaya çalışıyorum..yoksa bana kalırsa da cezası belli anlatabildim mi burcu arkadaşım..