Gönderen Konu: sahinden.comda bir satıcının mükemmel kampanyası  (Okunma sayısı 5953 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
Ynt: sahinden.comda bir satıcının mükemmel kampanyası
« Yanıtla #10 : 24 Haziran 2010, 19:09:44 »
hımm sen bi sorsana o arkadaşa bunun garantsi orjinaldemi var kendi mi garanti veriyor.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #11 : 24 Haziran 2010, 19:11:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar ben kendim aldım uzaktan akrabamdır.ancak spot diyen arkadaş yanılıyor kesinlikle orjinal genpa fiyatı 550 tl bu 214tlve hediyeler veriyor çekilişle.tamiri en fazla 30tl daha fazla ücret istenirse kendisi karşılıyor.yani mükemmel fırsat tüm türkiyeye satış yapmakta vehaftada satış miktarı 150 bu adet küçüsenecek adet degil sorunlu malsa bu kadar satış yapamaz ve site bozuk mal satanları siliyor üyelikten bu 2008den 2009dan bu yana satış yapmakta

Önemli olan bozuk mal satması değil telefonun ilerde karşılacagı muhtemel sorunlarda garantisinin olmaması bi eksi. Tamiri en fazla 30 tl'mi? :D Hiç garantiye telefon göndermedin sanırım. Ben gecenlerde anakart arızası için gönderdim allahtan garantiliydi, garantili olmasa 250 lira anakart ücreti alacaklardı ;D 30 liraya anca kulaklık değiştirirler ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 24 Haziran 2010, 19:12:00 »
valla bence hoş. geçen iş yerine bir adam havaalanında çalıştığını söyleyip telefon getirdi apple. 600 tl dedi ve 350 tlye kadar indi. :) bu tlf iyi gibi param olsa kaçırmazdım cidden.
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 24 Haziran 2010, 19:12:25 »
hahaha süper cevap :D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #14 : 24 Haziran 2010, 19:12:31 »
arkadaşlar sizin bahsettiginiz şeyleri sordum o açıklamalar şöyle bazı satıcılar varmış fatura kesmeden 1yıl garanti veriyoruz diyorlarmış buda ona gönderme olarak söylemiş yani faturasız satıcılar nasıl garanti veriyor onlara inanmayın diyor yanlış anlıyorsunuz

Genpa- Kvk- Başarı bunlardan birinemi ait garanti belgesi bunu bi sor bakalım
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 24 Haziran 2010, 19:13:12 »
Benım telefoncu arkadaşım var görüşüp geliyorum 5 dk ye
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2010, 19:19:27 Gönderen: Stormm »

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 24 Haziran 2010, 19:20:06 »
görüştüm garanti varsa kaçırma al diyor kendisinede gösterdim ilanı tamam al dedi. hayırlısı adamlada bir görüşiyim.

Çevrimdışı eyyupkeles

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #17 : 24 Haziran 2010, 19:24:28 »
arkadaşlar ben kendim aldım uzaktan akrabamdır.ancak spot diyen arkadaş yanılıyor kesinlikle orjinal genpa fiyatı 550 tl bu 214tlve hediyeler veriyor çekilişle.tamiri en fazla 30tl daha fazla ücret istenirse kendisi karşılıyor.yani mükemmel fırsat tüm türkiyeye satış yapmakta vehaftada satış miktarı 150 bu adet küçüsenecek adet degil sorunlu malsa bu kadar satış yapamaz ve site bozuk mal satanları siliyor üyelikten bu 2008den 2009dan bu yana satış yapmakta

Önemli olan bozuk mal satması değil telefonun ilerde karşılacagı muhtemel sorunlarda garantisinin olmaması bi eksi. Tamiri en fazla 30 tl'mi? :D Hiç garantiye telefon göndermedin sanırım. Ben gecenlerde anakart arızası için gönderdim allahtan garantiliydi, garantili olmasa 250 lira anakart ücreti alacaklardı ;D 30 liraya anca kulaklık değiştirirler ;D

EVET AMA ŞUNUN GARANTİSİNİVERİYOR ALANLARA TAMİR ÜCRETİ 30 TL FAZLASI OLAN TAMİRLERDE KENDİ TEKNİK SERVİSİNE YOLLATIYOR ÜRÜNÜ EN FAZLA 30 TL İSTİYOR ALAN ARKADAŞLARDAN ODA BİLİYOR DIŞARIDA 250 TL YE KADAR ÜCRET İSTENİLDİGİNİ ONUN GARANTİSİNİ İSTİYOR O SİZİN GİTTİGİNİZ YER  O KADAR KAR KOYUYORKİ O YÜZDEN O KADAR PAHALLI ONUN KENDİ SERVİSİ VARMIŞ ARIZALARDA SİZ ONA YOLLUYORSUNUZ İSTERSENİZ O SİZDEN EN FAZLA 30 TL İSTİYOR BU ANLAŞILMIŞTIR HERHALDE

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 24 Haziran 2010, 19:37:36 »
adamla görüştüm ürünün garantisi yok yanlız ben 1 yıl garanti veriyorum diyor 1 yılsonrada buzlur vb. birşey olursa oradaki tamircilere götürün 30 tl den falza isterse bize yollayın 30 tl ye biz yapalım diyor.

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 24 Haziran 2010, 20:05:06 »
Arkadaşlar Ali keleş ile görüştüm ben tekrar detaylı bir şekilde ürün kesinlikle orjinal Hergün kampanya üyelerine bi akrabası aracılığı ile 10 tl indirim vede ürünü aldığınız günden itibaren 2 gün kullanın çin malıysa veya bozuksa Vb olaylarda geri yollayıp paranızı alabiliyormuşsunuz ürün bozulur ise 30 tl den fazla masraf çıktığı zaman bize yollayın biz 30 en fazla 35 tl ye yapalım müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli dedi.
 ben almayı düşünüyorum