arkadaşlar aşşagıda yer alan linkteki samsung f480 modelini piyasanın yarı fiyatına 214 tlye alan 175 kişiden 5 kişiye süper hediyeler verilmekte hediyeler.çeyrek altın, mp3,25tllik indirim çeki,orjinal kulaklık ve batarya hediyeleri.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Arkadışın :Verdiği adresten bir adet telefon almayı planlıyorum arkadaşlar sizce almalımıyım yani güvenilirmidir.
Spot ürün bunlar garantisi yok. Yarın birgün bozuldugu zaman bi 214 lira daha verip tamir ettirirsin. Garantili bi telefon al kafan rahat olsun
Garantisi var yazmış 2 yıl kvk
ORJİNAL SAMSUNG F480
PİYASA FİYATI 500-600 TL ARASINDA OLAN BU ÜRÜN BİZDE SADECE 214TL DİR.SİTEDE VE TÜRKİYEDE EN UCUZ PERAKENDE SATIŞI SAKIN BİZİM ÜRÜNLER KESİNLİKLE ORJİNALDİR.SATIŞIMIZ STOKLARLA SINIRLIDIR.ANCAK HER ZAMAN STOK ADETLERİ YENİLENMEKTEDİR.ELİMİZDEN GELDİGİNCE MÜŞTERİLERİMİZİ BEKLETMEMEYE ÇALIŞIYORUZ.
ÜRÜNLERİMİZ KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ORJİNALDİR.SİTEDE EN UYGUN FİYAT BİZDEDİR.ORJİNAL GARANTİSİNİDE VERİYORUZ.SİTEDE BU FİYATA BU TELEFON YOK.ÜRÜN 2YIL KAYIT GARANTİLİDİR.UZUN VADEDE TEKNİK SORUN YAŞANDIMI YARDIMCI OLUNUR YALNIZCA PARÇA ÜCRETİ ALINIR.
ÜRÜN AÇIKLAMALARI :
DİKKAT!
FATURASI VE GARANTİ BELGESİ OLMAYAN HİÇBİR ÜRÜNDE KESİNLİKLE GARANTİ OLMAZ,OLAMAZ.GARANTİ BELGESİNDE SANAYİ BAKANLIĞI İZİN NUMARALARI OLMAYAN GARANTİ BELGELERİ SAHTEDİR VE GEÇERSİZDİR.FATURA VERİLMEYEN ÜRÜN İLANLARINDA GARANTİSİ VAR SEÇEN SATICILARA İNANMAYINIZ.SPOT ÜRÜNLERİ ORJİNAL KUTUSUNDA DİYEREK SATAN SATICILARA VE ÜCRETSİZ TEKNİK SERVİSİMİZ VAR DİYEN YADA OLMADIK ÖZELLİKLER YAZAN SATICILARA KANARSANIZ İKİ GÜN SONRA ŞİKAYETLER GELMEYE BAŞLAYINCA SİTE TARAFINDAN ÜYELİKLERİ İPTAL EDİLDİĞİNDE KİMSEYE ULAŞAMAZSINIZ.DAHA ÖNCE BU KONUDAN MfAĞDUR OLAN BİNLERCE MÜŞTERİ ARASINA KATILABİLİRSİNİZ.GARANTİLİ DİYE SATILAN BİR ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA SATICIYA FATURASI VE GERÇEK GARANTİ BELGESİ OLUP OLMADIĞINI SORUNUZ.
BİZİM YOLLANILACAK ÜRÜNLERİN EK GARANTİ BELGESİ YOKTUR ANCAK BAZI ARKADAŞLAR 1YIL GARANTİ VERİYORUM DİYOR TEKNİK OLARAK ANCAK YUKARIDAKİ BELİRTDİGİM KRİTERE SAHİP OLMAYAN BELGEYLE GARANTİ OLMAZ.ANCAK BİZ KESİNLİKLE MÜŞTERİLERİMİZE YARDIMCI OLURUZ SORUNLARA KARŞI HER ZAMAN SAYFAM AÇIK MESAJ ATIN SİZLE İLETİŞİME GEÇERİZ.İYİ GÜNLER.
Güvenebiliyosan al. Tavsiyem almaman yönünde ama
Ben burdaki telefonlardan bahsediyorum bu arada. Konunun ilk mesajındaki link
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
hımmm evet bende yeni gördüm yok ya güvenemedim şimdi

tşkrlr
arkadaşlar ben kendim aldım uzaktan akrabamdır.ancak spot diyen arkadaş yanılıyor kesinlikle orjinal genpa fiyatı 550 tl bu 214tlve hediyeler veriyor çekilişle.tamiri en fazla 30tl daha fazla ücret istenirse kendisi karşılıyor.yani mükemmel fırsat tüm türkiyeye satış yapmakta vehaftada satış miktarı 150 bu adet küçüsenecek adet degil sorunlu malsa bu kadar satış yapamaz ve site bozuk mal satanları siliyor üyelikten bu 2008den 2009dan bu yana satış yapmakta
arkadaşlar ben kendim aldım uzaktan akrabamdır.ancak spot diyen arkadaş yanılıyor kesinlikle orjinal genpa fiyatı 550 tl bu 214tlve hediyeler veriyor çekilişle.tamiri en fazla 30tl daha fazla ücret istenirse kendisi karşılıyor.yani mükemmel fırsat tüm türkiyeye satış yapmakta vehaftada satış miktarı 150 bu adet küçüsenecek adet degil sorunlu malsa bu kadar satış yapamaz ve site bozuk mal satanları siliyor üyelikten bu 2008den 2009dan bu yana satış yapmakta
ya anladık okadarınıda güvenemedim şimdi kendisi garabti veriyormuş normal garanti yok
arkadaşlar sizin bahsettiginiz şeyleri sordum o açıklamalar şöyle bazı satıcılar varmış fatura kesmeden 1yıl garanti veriyoruz diyorlarmış buda ona gönderme olarak söylemiş yani faturasız satıcılar nasıl garanti veriyor onlara inanmayın diyor yanlış anlıyorsunuz