DenedimBiliyorum Sevgili denedimbiliyorum üyeleri,
1 yıllık hediye Orkid kazanan üyelerimizin adres bilgileri, dağıtıcı firmaya ulaştırılmıştır. Orkid hediyelerimizin dağıtımlarına başlanmıştır; ancak yoğun katılım ve çok sayıda kazanan olması nedeniyle, paketlerin adreslere ulaşması uzun sürebilir. Sabrınız ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
dene...dimbiliyorum.com ekibi
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bana az önce geldi. Epey büyük çuvala benzer birşeye koymuşlar

Şehirdışına çıkacağım için hazırlanıyorum. Cep telefonuyla alelacele çekip koydum foto.
hangi tarihte kazandın canım
ilk kazanan mı sonrakiler mi
banada gelecek iş yerine ama

)) yandık
Tek tek paket çanta yapmışlar çok harika ya bittim.. Tüh bilsem kaçırmazdım.. Tebrikler canım..
hangi tarihte kazandın canım
ilk kazanan mı sonrakiler mi
banada gelecek iş yerine ama
)) yandık
Sonraki kazananlardanım. Sorma, koca bir kutu içinde yollamışlar. Sakın açma

Markette dağıtılan numuneler gibi ama bir sürü. 100 ün üstünde sanırım. Numunelerin içinde de birkaç günlük ped ve normal boy sanırım var. MNG kargo ile geldi. Bir daha sorularınıza cevap veremeyebilirim. 11.30 da evden çıkıyorum.
resim için teş.ederiz .çok da büyük görünüyor..inş.bir an önce bize de gelir...hangi kargoyla geldi acaba?
çok iyiymiş umarım bugün gelir banada yoksa mng peşinde koşturmak zorunda kalıcağım ebru hanım siz istanbulda ikamet ediyordunuz değil mi
bana da bugün gelsin ya evde yokken gelmsin o cuvalı ben nasıl tasıcam eve kadar