Gönderen Konu: Tüp Bebek  (Okunma sayısı 3695 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ecrinyaren

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Tüp Bebek
« Yanıtla #10 : 13 Mayıs 2010, 11:08:58 »
amin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende yengem için katıldım kısmet hayırlısı olsun. banada dr.bebeğin normal yodan olmaz hemen tüpbebek dene demişti ama allah nasip etti. hemde dr. olmaz dedikten bir ay sonra. şimdi 11 aylık meleğim. allah olmayan herkese nasip etsin inşallah.

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #11 : 13 Mayıs 2010, 11:48:00 »
Sükunetcim katılıyorum canım sana. Bende geçtiğimiz yıl kızım için kontrole gittiğimde karsilasiyordum bebek için uğraşanlarla. Birde son aylarım da zekai tahir'e gittiğim için tüp bebek servisinde ordan oraya koşturan eş yada anne ablalar görüyordum. Rabbim isteyen herkese versin ve istemeyenlere de kokusuna hasret bıraksın. Götürüp çöpe atanlar,boğup öldürenler hiçte haketmiyorlar bu mucizeyi ya rabbimin bildiği var ki veriyor onlara da. Arkadaşlar bu arada görümcem temmuzda bana gelecek tüp bebek için bu 2.ve son şansı 7 yıldır uğraşıyor ve çok istiyor LÜTFEN ONA DUA EDER MİSİNİZ?

Çevrimdışı xcelis

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 13 Mayıs 2010, 11:56:10 »
kimin ihtiyacı varsa ona çıkar hayırlısıyla umarım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

xzcelis.wordpress.com

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 14 Mayıs 2010, 18:35:34 »
Rabbim evlat sahibi olmak isteyipte olamayan herkese nasip etsin.
o bambaşka bir duygu herşeyin ötesinde .....sedece çocuk olmama durumunda değil farklı nedenlerden dolayıda insan tüp bebek düşünebiliyor.(genetik hastalıkların engellenmesi gibi)
anne adayı her kadının kesinlikle kontrollerini aksatmadan mutkala takip altında olması gerekir.
doktor parası bulamasa bile gerekirse lüks sayılan ihtiyaçlarını ertelesin gitsin kontrollere...
ve doktorun iyi olduğundan emin olsun.
buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama.
istanbul -osmanbeyde recep has var prof
Allah dünyasını ahiretini cennet etsin mükemmel bir doktor,tüp bebek konusunda çalışmaları varmı bilmiyorum ama renkli ultrason ve genetik konusunda uzman.
Allahım hastalıklardan uzak sağlıklı sıhhatli ilim islamiyet üzerinde evlatlar nasip etsin.
amin canım.Allah insaflı doktorların eline düşürsün ...3 yıldır yediler bizi ...boşu boşuna hiçbir gelişme yok.deneme tahtasına çevirdiler..
herkesin bir imtihanı var maalesef rabbim hayırlısını versin inşallah olacak sadece sabır ve dua .......ve sağlıklı olsun inşallah çünkü evladın hasta olması bir kanadını yarım bırakıyor.
haklısın canım...
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı engin61

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 15 Mayıs 2010, 20:18:48 »
Allah isteyen herkese nasip etsin.

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 15 Mayıs 2010, 20:29:37 »
kimileri ilk seferde başarıyor, benim bir yakınım 12 kez denedi..kısmet işte..inşallah Allah isteyenlere nasip eder..

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 17 Mayıs 2010, 23:23:05 »
Sükunetcim katılıyorum canım sana. Bende geçtiğimiz yıl kızım için kontrole gittiğimde karsilasiyordum bebek için uğraşanlarla. Birde son aylarım da zekai tahir'e gittiğim için tüp bebek servisinde ordan oraya koşturan eş yada anne ablalar görüyordum. Rabbim isteyen herkese versin ve istemeyenlere de kokusuna hasret bıraksın. Götürüp çöpe atanlar,boğup öldürenler hiçte haketmiyorlar bu mucizeyi ya rabbimin bildiği var ki veriyor onlara da. Arkadaşlar bu arada görümcem temmuzda bana gelecek tüp bebek için bu 2.ve son şansı 7 yıldır uğraşıyor ve çok istiyor LÜTFEN ONA DUA EDER MİSİNİZ?
inş olur yaa allah sabır versin .benimde ablamın yok çok acı.ben oğluömu sevemiyorum bile onun yanında.

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 22 Temmuz 2010, 14:07:55 »
9 Haziran - 9 Temmuz arası formumuzu doldurup tüp bebek tedavisi kazanan kişi Fatih Ayan olmuştur. Kampanyamız devam etmektedir.

3. tüp bebek tedavi paketini kazanmak için formu doldurabilirsiniz.

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 22 Temmuz 2010, 22:26:47 »

inş tedavisi sonuç verir evlat sahibi olur. Allah isteyen herkese versin evlat bambaşka birşey.