0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet bu siteye mail attım cevap geldi iletişim bilgilerimi verdim olursa şayet bana göre bir köpecik yollayacaklarını söylediler.
var tabi niğde - adana - osmaniye zaten insanda hayvan sevgisi olursa hertürlü yollar veya alır
bu tür anıları başkalırı ile oturup konuşunca kendimi iyi hissediyorum ama hala içimde bir hüzün var .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu tür anıları başkalırı ile oturup konuşunca kendimi iyi hissediyorum ama hala içimde bir hüzün var .bu hüzünler hiç bitmez ve gitmez onlar sana ait..keza senin karakterini şimdi daha iyi anlıyorum ki senin sözlerin seni anlatıyor arkadaşım..bu yoldan caymaman temennim olacak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu tür anıları başkalırı ile oturup konuşunca kendimi iyi hissediyorum ama hala içimde bir hüzün var .bu hüzünler hiç bitmez ve gitmez onlar sana ait..keza senin karakterini şimdi daha iyi anlıyorum ki senin sözlerin seni anlatıyor arkadaşım..bu yoldan caymaman temennim olacak hiç caymayı düşünmüyorum vede bazı insanlar var çevremde onlara inat dahada iyi sarılacağım hayvan sevgisine.
neyse arkadaşlar bugunluk bukadar yeterli bu tarz duygu ve düşünceleri anlatmak çok zor benım için kendinize iy ibakın sağlıcakla kalın yarın görüşürüz.