Gönderen Konu: Bİ bakın :)  (Okunma sayısı 28110 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Bİ bakın :)
« Yanıtla #110 : 20 Haziran 2010, 00:27:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
satsınlar satmasınlar demiyoruz ama şu cins olmayan yavrucakları ücretsiz versinlerde 2 tanecik alayım :(

ben mersinliyim..k.maraşta çok arkadaşımın köpeği var sizin için araştıracağım..artık bir şekilde size ulaşmasını sağlayabilirim..k.maraşta son 3 yılda değişen köpek besleme kültürünün kabuk değiştirmesi..tabiki de ticarete döken çok var her yerde olduğu gibi..umuyorum ki hayallerinizde bu türlere sahip olabilirsiniz..

devir eski devir değil..insanlar küreselleşmeye ayak uyduruyor..bu birazda yaşam penceresine ne kadar bakabildiğimiz ile alakalı :):)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı artist

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #111 : 20 Haziran 2010, 00:29:07 »
evet aynen öyle oluyor. şöyle ilanlara bakıyorumda bazı sitelerde ücretsiz pek nadir köpek var onlarda mersine yollayamıyorlar. haklı olarak

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #112 : 20 Haziran 2010, 00:32:39 »
evet aynen öyle oluyor. şöyle ilanlara bakıyorumda bazı sitelerde ücretsiz pek nadir köpek var onlarda mersine yollayamıyorlar. haklı olarak

sadece köpeklerle mi ilgileniyorsunuz ?.

Çevrimdışı artist

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #113 : 20 Haziran 2010, 00:34:00 »
ya tek köpek değil aslında kedi dışında herşey nedense kedilere alışamıyorum onuda denedim ama olmuyor tavşan besledim tavşanım öldü yaşlılıktan :'( kedi dışında birşeyler varsa besleye bilirim.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #114 : 20 Haziran 2010, 00:38:02 »
ya tek köpek değil aslında kedi dışında herşey nedense kedilere alışamıyorum onuda denedim ama olmuyor tavşan besledim tavşanım öldü yaşlılıktan :'( kedi dışında birşeyler varsa besleye bilirim.

bende dedemlerde kalıyorken kedi hariç :):) besledim birçok hayvan..

misal ; köpek dışında tavuk,civciv,kanarya,güvercin gibi :):)

tavşan biraz çok yaramazlık yapıyor..ben tahammül edemem ona ama yine de üzgünüm öldüğüne ://

Çevrimdışı artist

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #115 : 20 Haziran 2010, 00:41:40 »
ben çok üzülmüştüm ya 2 sene once oldu bu olay bi anımız var bak anlatım kısaca

normalde tavşanımın kafesi var büyük biraz yatmadan hemen önce kafesine koyardım çişinide belirli bir yer var hep oraya yapardı birgün kafesine koymayı unuttuk ve içeride kalmış sabah atletimi birşey çekiyor böyle yakamdan kalktım baktım bizim yaramaz ben kalktım yataktan çıktım kapı kapalı kapıya koştu kapıyı açtım çişini yaptı hemen geri içeri geldi ihtiyacını görmek için yakamdan benı çekp uyandırıyor işte böyle bir anı ama onu kaybettim :'(

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #116 : 20 Haziran 2010, 00:42:54 »
Mersinde yaşıyorum köpek arıyorum köpeği  olup köpeğine bakamayan veya elinde yavru köpeği olan ve mersine gönderebilecek olan  varsa lütfen yazsın

SAYGILAR.

buraya ilan birak 3 vakte kadar bi kopegin olur

Çevrimdışı artist

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #117 : 20 Haziran 2010, 00:44:09 »
evet bu siteye mail attım cevap geldi iletişim bilgilerimi verdim olursa şayet bana göre bir köpecik yollayacaklarını söylediler.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #118 : 20 Haziran 2010, 00:44:22 »
ben çok üzülmüştüm ya 2 sene once oldu bu olay bi anımız var bak anlatım kısaca

normalde tavşanımın kafesi var büyük biraz yatmadan hemen önce kafesine koyardım çişinide belirli bir yer var hep oraya yapardı birgün kafesine koymayı unuttuk ve içeride kalmış sabah atletimi birşey çekiyor böyle yakamdan kalktım baktım bizim yaramaz ben kalktım yataktan çıktım kapı kapalı kapıya koştu kapıyı açtım çişini yaptı hemen geri içeri geldi ihtiyacını görmek için yakamdan benı çekp uyandırıyor işte böyle bir anı ama onu kaybettim :'(

senin hayatındaki vaz geçilmezlerdenmiş..onu hayatının en güzel köşesine koymuşsun..onu unutmamış olmanı şimdi daha iyi anlıyorum..yaşanılan her anı hatırlatır geçmişi..yeri dolmaz biliyorum ama çook üzüldüm inan :(

Çevrimdışı artist

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #119 : 20 Haziran 2010, 00:45:29 »
bu tür anıları başkalırı ile oturup konuşunca kendimi iyi hissediyorum ama hala içimde bir hüzün var .