Gönderen Konu: Bİ bakın :)  (Okunma sayısı 28064 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı artist

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Bİ bakın :)
« Yanıtla #100 : 19 Haziran 2010, 23:38:58 »
yok görüşemedim mesaj attım ark olarak ekledim ama karşılık yok :( herhalde yavruları vermek için fake hesap açmış yavrular bitincede kapatmış bence  neyse Aramaya Devam

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #101 : 19 Haziran 2010, 23:43:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yok görüşemedim mesaj attım ark olarak ekledim ama karşılık yok :( herhalde yavruları vermek için fake hesap açmış yavrular bitincede kapatmış bence  neyse Aramaya Devam

sadece bu konuda en az 3 mesajın var neden 2 mesaj görülüyor acaba modlar bu konuda bilgi verebilir mi? siteye bir şeyler oluyo  hayalet üyeler, kopya üyeler, mesaj sayısı eksik üyeler:))

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #102 : 19 Haziran 2010, 23:46:16 »
serbest kürsüde mesaj sayısı artmıyor artık
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #103 : 19 Haziran 2010, 23:47:12 »

haa şimdi oldu, evet bu konu bir ara gündeme gelmişti,iyi olmuş

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #104 : 19 Haziran 2010, 23:48:50 »
Tam yazcaktım ki sen yazmışsın  :) Evet simon bencede iyi oldu  :)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #105 : 19 Haziran 2010, 23:58:02 »
eskiden mersinde yaşıyorken çok şirin bir köpeğim vardı..sonra kankama emanet etmiştim..k.maraşta çok sayıda veteriner gözetiminde köpek var..burada yakınlarınız varsa çok farklı türde köpeklerin sahibi olabilirsiniz..çoban köpeği ve doberman ağırlıklı kangalı saymazsak :):)

**k.maraşta köpek besleme kültürü çok farklıdır..sabah akşam yürüyüş esnasında evcil çok köpek görürsün arkadaşım :):)
kahraman maraşmı 300 küsür km uzakta arabam olsa nerede olursa olsun gider alırımda arabam yok :D

biraz önce bir hayvan düşmanı bir ilan vermiş köpek ilanı sokak köpeği bulmuş sokakta yavrulu resimlerini çekmiş internete koymuş tanesi 200 tl den görüştüm dedim köpeği senmi besliyosun yok
neden parayla satıyorsun ihtiyacım var peki yavrular bittikten sonra anne köpeğe bakacakmısın yok dedi
sizce bu adama ne demeliyim.

Senin dediğini yapacak bir insan caniden farksızdır :/

Ankara/Kızılcahamam İlçesindeki bir iş adamının yaptığı yatırımın konusu Afrikadan Gelen Leyleklere Çelikten Yuva Yapmak..Bu beyefendi tesadüfen bir çift leyleğin akıma kapılıp can verişine tanık olmuş ve üzüntülü bir halde bu durumdan büyük ders çıkarmış..Şu günlerde 100 bin lira yatırımla Afrikadan gelecek leyleklere yuvalar yaptırmış..her şeyi de düşünmüş..çelikleri 6 defa boya vurdurmak bile her şeyi ifade ediyor..bu beyefendinin yaptığı bizlere örnek olmalı..misafirlerine de şimdiden hoş geldiniz diyorum :D :D teşekkürler :):)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı artist

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #106 : 20 Haziran 2010, 00:02:35 »
evet devrim bey aynen öyle canılıkten vede cahillikten başka birşey değil
bugun bir kişi ile daha görüştüm 18 yaşına girmiş çocuk yani golden kırması varmış onu da 250 tl olur diyor oda sana olur başkasına olmaz diyor dedim senın boynuna bir tasma taksam senı satmaya kalksam hoşuna gidermi ya sen ne diyosun abi öyle şeymi olur dedi bende aynen böyle senın yaptığın oluyorda benım yaptığım neden olmuyor dedim bizim bazı milletimiz paraya baba demiş :( ne yazıkki

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #107 : 20 Haziran 2010, 00:17:51 »
evet devrim bey aynen öyle canılıkten vede cahillikten başka birşey değil
bugun bir kişi ile daha görüştüm 18 yaşına girmiş çocuk yani golden kırması varmış onu da 250 tl olur diyor oda sana olur başkasına olmaz diyor dedim senın boynuna bir tasma taksam senı satmaya kalksam hoşuna gidermi ya sen ne diyosun abi öyle şeymi olur dedi bende aynen böyle senın yaptığın oluyorda benım yaptığım neden olmuyor dedim bizim bazı milletimiz paraya baba demiş :( ne yazıkki

Napolyon özentisi yıllardır her yanı sardı..herkes sizin gibi ince düşünemiyor fark bu olsa gerek efendim :):)

güvercin satışlarında da bunu çok sıklıkta gördüm..diliyorum sizin gibi insanlar nadiren değildir..sizin gibilere çok ihtiyacımız var..samimi ve ilgi dolu sözlerinizden mutluluk duydum :):)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı artist

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #108 : 20 Haziran 2010, 00:18:36 »
satsınlar satmasınlar demiyoruz ama şu cins olmayan yavrucakları ücretsiz versinlerde 2 tanecik alayım :(

Çevrimdışı artist

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #109 : 20 Haziran 2010, 00:23:05 »
evet devrim bey devir çokk kötüye gidiyor böyle devam ederse korkarımki dahada kötüye gider gençlerimizin örnek alacak çok az şeyi var :( çok yazık çook