şu ajansı biilen bi allahın kulu yokmu ya hile yapıyolar kimsenin taktığı yok ..
kim hıle yapı bıldıgın varsa yaz bence çamur atmayalım bence
Bildiğin bişey varsa yaz yoksa çamur atma bana diyorsan benım yasım 38 ve 16 yıllık öğrtnım 1500 öğrcısı olan bi okulda çalışıyorum daha da artacak oylarım bekle
off alpiii sıktın artık ya anladık öğretmensin 38 yaşındasın ufff sıkıldım ama sana demiyorum !!!!!!! napim kaç oy daha bulursan bul allahım yaa :S :S :S :S
tmm o zaman kıme dıyorsan adını yaz herkesı suçlama
Benım oyum öğrencılerımden dolayı artıyo tahmınım daha da artacak sagolsunlar tüm listelerıne linkımı gönderıyorlar bırde hediye olunca 2 tane 50 tl 2 tane tişört daha çok motive oluyorlar
Benım oyum öğrencılerımden dolayı artıyo tahmınım daha da artacak sagolsunlar tüm listelerıne linkımı gönderıyorlar bırde hediye olunca 2 tane 50 tl 2 tane tişört daha çok motive oluyorlar
Tamam umarım ö.m anlatmıştır olayı ..
artık daha ne diyim yaa akşam 243 şefiye diğerki 219 muydu neydi şimdi 262 261 olmuşlar :S neyse ilk 5 teki son günlerini iyi değerlendirsinler bakalım : )
emsan da dökülenlerin bir kaçı orda, heryere el atıyolar maşallah

bi onlar akıllı

biz hesap açıp oy vermeyi bilmiyoruz sanki.. yarışma sonunda görürüm onları
valla yaa bıktım şu hilecilerden ben hala 100deyim artık oy toplayamıyorum kalakaldım böyle buralarda

forumdanda her msj attığım oy vermiyo bazırları veriyo bazırlarıda tersliyo zaten
Arkadaşlar yokmu oylayan ? :S hile yaptığını düşündüğüm kişiler yine ataktada :S