Gönderen Konu: sma  (Okunma sayısı 12075 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ERAYERDEM

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: sma
« Yanıtla #20 : 18 Kasım 2009, 17:14:55 »
bende defalarca şikayet yazdım üstelik telle de aradım ad ve adres aldılar ama hala gelen yok.8.dönem kazananlarınbdan biriyim ama hikaye....yalan olduuu
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2009, 17:16:38 Gönderen: ERAYERDEM »

osmaniyemin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 25 Kasım 2009, 14:11:15 »
site adresini verebilirmisiniz arkadaşlar bende pek çok ürün kazandım ama yollamadılar iletişim numarasından arayayım bari.

Çevrimdışı japontunıng

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #22 : 25 Kasım 2009, 20:22:30 »
smanın adresimi değişti bende site açlımıyo adresi yazarmısınız lütfen

Çevrimdışı ERAYERDEM

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #23 : 26 Kasım 2009, 01:57:52 »
arama motorundanda deniyorum açılmıyor arkadaşlar...sonunda firar ettiler galiba... :-\

Çevrimdışı jade

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 28 Kasım 2009, 18:47:41 »
aradım ben adres aldılar güya o kadar göndermiyolar beklemeyin boşuna bende kazanmıştım son yarışmayı ama bişey gelmedi

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 28 Kasım 2009, 23:59:19 »
ben bıeyerlerden maıl adresi bulmustum. maıl atmıstım. sonra bana kocaman mama gelmıstı. hatta fıyatı yazıyordu uzerınde 25 tl idi. temmuzda gelmıstı. numune degıldı .yarısmayı kazandım yollamadınız felan yazmıstım.
:)

Çevrimdışı pdruzm

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #26 : 03 Mart 2010, 17:34:56 »
SMA bi ara abartmıştı, her ay kapıma bir mam tası bırakılıyodu. Kardeşim benim evin adresini vermiş. O zamanlar bekardım, bizim bekçi bigün dayanamamış kargo poşetini açmış . mama tası, önlük, diş için bişiler,...Ne düşünmüştür adamcağız kimbilir. Neyse uzattım, kısaca bana çok şey geldi. O evden taşındım, belki de hala geliyo. Anneme ve kardeşime de geldi.

Çevrimdışı ecrinyaren

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 03 Mart 2010, 22:17:01 »
sma nın internet adresini bulamıyorum arkadaşlar

Çevrimdışı kevkebe

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #28 : 04 Mart 2010, 01:05:33 »
BENİMDE EN SON KAZANDIĞIM HEDİYE GELMEDİ.Şimdi arkdaşlar bu tip firmalar böyle yarışma kampanya düzenleyip sözde reklam yaptıklarını zannediyorlar.Tüketiciye değer vermeyen  önemsemeyen vaatlerini yerine getirmeyen sma mama firması markalaşma yolunda pekı yol alamaz..Bugün herkesin tercih ettiği markalara bakarsak bunlar tüketiciye değer veren firmalardır. mesela; ülker herobeby 2 hafta içersinde  numuneyi gönderdi yine babystar molfix bunlar numuleri hemen gönderdi.Lütfen bir kişinin demesine aldanmayınız birçok kimseye hediyeleri gönderilmedi

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 04 Mart 2010, 08:51:29 »
Bende SMA sitesinden ürün kazandığımı öğrendiğimde ve listede adımı gördüğümde hamileydim.
şimdi kızım 8 aylık ne gelen var ne giden  :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin