arkadaşlar bene haksızlık etmeyelim bana çok şeyler geldi sma dan mama tabaği,önlük,çok sevimli bir oyuncak ördek,bere ve eldiven
arkadaşlar bene haksızlık etmeyelim bana çok şeyler geldi sma dan mama tabaği,önlük,çok sevimli bir oyuncak ördek,bere ve eldiven
banada gelmişti önlük ve şapka ama gücüme giden kazandıgım halde hediyemi yollamamaları
bir ay banada öyle oldu ücretsiz danışma hattını aradım iki hediye birden ertesi gün kargoyla göndermişler neden hakkını aramadın ki
üye oldum gönderiyorlar mı numune?
kazandıgın halde gelmediyse iletisimden bize ulasın diyor dene istersen arkadaşım
kazandıgın halde gelmediyse iletisimden bize ulasın diyor dene istersen arkadaşım
bugün 8.dönem hediyem geldi.ama 7.dönem hediyesinden ses yok.iletişim kısmına belki 10 mail attım geri dönen bile yok.anlamadıgım kazandıgım halde gücüme giden hediyeyi yollamamış olmaları
bugün 8.dönem hediyem geldi.ama 7.dönem hediyesinden ses yok.iletişim kısmına belki 10 mail attım geri dönen bile yok.anlamadıgım kazandıgım halde gücüme giden hediyeyi yollamamış olmaları
ne hediyesi geldi.ben şehir dışındayım kurye gelip gitmiş olmasın şimdi
ne hediyesi geldi.ben şehir dışındayım kurye gelip gitmiş olmasın şimdi 
8.dönem hediyesi bebek önlügü yollamışlar...
benimde 8.dönem hediyemi gönderdiler önlük.
ama 7.dönem hediyesini göndermediler hemde aramışlardı bide geldimi diye gelmedi dedim ama ses yok:(