0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet Ufuk hiç lafını esirgemeden pat pat söyleyen cok dobra bir insandır sahte oyunlar yapmaz yapcaksa direk ufoskop nickiyle yapar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUfuk ile aram iyi değildir ama bende onun olduğunu sanmıyorum.Çünkü sen de iyi bilirsin ki ben arkadan değil direk yüzüne konuşurum o kişinin.Bu yüzden de pek sevilmem:)Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum genelde mesajlarınız insanlara laf sokma ve küçük düşürme amaçlı. Gerçek hayattada aynı şekilde konusabilecek kadar yüreklimisiniz acaba çok merak ediyorum?ya bende sizi merak ettim siz kimsiniz, kusura bakmayın yalnış anlaşılma olmasında ben sizi ilk bu gün gördüm sanki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUfuk ile aram iyi değildir ama bende onun olduğunu sanmıyorum.Çünkü sen de iyi bilirsin ki ben arkadan değil direk yüzüne konuşurum o kişinin.Bu yüzden de pek sevilmem:)Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum genelde mesajlarınız insanlara laf sokma ve küçük düşürme amaçlı. Gerçek hayattada aynı şekilde konusabilecek kadar yüreklimisiniz acaba çok merak ediyorum?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUfuk ile aram iyi değildir ama bende onun olduğunu sanmıyorum.Çünkü sen de iyi bilirsin ki ben arkadan değil direk yüzüne konuşurum o kişinin.Bu yüzden de pek sevilmem:)
Ufuk ile aram iyi değildir ama bende onun olduğunu sanmıyorum.
Scorpion