Gönderen Konu: Dailymotion nivea yarışması!!!  (Okunma sayısı 13875 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gonulyesil

• Ziyaretçi
Dailymotion nivea yarışması!!!
« : 10 Haziran 2010, 00:23:27 »
arkadaşlar bir kısmınız biliyor ki size bir kaçgündür özel mesaj atıyorum bu yarışmada bana oy vermeniz için..bu gün farkettim ki aynı yarışma da harabe_gonul rumuzu ile katılan ve şu an birinci sıra da olan kişi ile benim videomun aynı olduğunu düşünerek heryere "sahte oy kullanmayın sizi şikayet ettim" gibi cümleler kuran  şu an benim sinirimi tavan yaptırıp tansiyonumu çıkaran zat- ı muhterem arkadaşıma sesleniyorum;

o yarışmada ki harabe_gonul nickli kişi ile ben aynı kişi değilim.. Allah aşkına insanlara bu kadar kolay iftira atmayın. Eğer bu kişinin bir sıkıntısı varsa orada yaygara çıkarmak yerine bana gelip özel mesaj atabilirdi. !!  bunu buraya yazmam belki yanlıştı ama sesimi duyurmam gerekiyordu. moderatörlerim beni bağışlarlarsa çok sevinirim çünkü şu an yazarken bile sinirden elim titriyor.

gonulyesil

• Ziyaretçi
Ynt: Dailymotion nivea yarışması!!!
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2010, 00:24:18 »
gönül biz seni hiç bir zaman dışlamadık ki grubumuzdan,hatta her defasında sana dedik:
gel bize, katıl bize
hem oyuna hem söze
türkü söyleyip oy oy
oynayalım loy loy...
ama sen ne yaptın yalnızlığı tercih ettin,şimdi de durumunu ajite etme çabasındasın.yakışır mı senin gibi güçlü bir kadına! ama hakkını teslim etmek lazım ki iyi çalıştın son 2 gündür,demek ki elinde bir hayli fazla sahte facebook üyeliği varmış...
ama unutma son noktayı jüri koyacak. (daha fazla sahte oy gereksiz,yorma kendini canım benim,hadi merak etme oy sayısında geçmicem seni )

canım benim ya kusura bakma üzdüysem seni,bağışla.
ama hadi bir oyun oynayalım seninle şimdi;itiraf etme oyunu olsun adı;
ama biliyorum ki sen şimdi yine mızıkçılık yaparsın.
senin yerine ilk itirafı ben yapıyım hadi;üsküdarlı26 ve sen aynı kişisin ve ismin de gönül y.
doğru muyum?

nedir bu allah aşkına

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2010, 00:27:25 »
allah aşkına bunu kim yaptı bilmiyorum ama artık yeter 3 ayda bıktırdınız böyle şeyler yüzünden beni kimsenin böyle üzmeye hakkı yok..hile yapmak istesem bu yarışmaların altını üstüne getirirdim..birgün face hesabım kapanıyor bir gün bir yerden iftira atılıyor..nolursunuz yapmayn artık :((((((88888

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2010, 00:29:49 »
Ben hiç bişey anlamadım :S
Suyu çıkıyor iyice bazı şeylerin..
Çok can sıkıcı.
üzüldüm.. Bugun sana yarın bana. Bi an önce temizlenseler artık :-\
Bu aarada üzülme gönül. Baskaları sevinmesin  ;)
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı kelimeler_yetse

• Usta Kampanyacı
  • kaderini yaşa yada yenisini yaz!
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2010, 00:30:25 »
bence hiç canını sıkma,böyle iftiracılar yüzünden facebooktaki yarışmalara artık bende katılmıyorum ama hiç değmez kendini üzmene...nasıl olsa herkes biliyor,nasıl oy topladığını..forumdaki herkes neredeyse oy verdi sana...hiç üzülme,herkes nasibini bulur

Çevrimdışı Rulez

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2010, 00:35:04 »
Boşver arkadasım canını sıkma. Kazanma hırsı artık insanlara her türlü  pisliği yaptırıyo. Bu pisliklerin önüne geçilemiyo malesef  :-\

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2010, 00:35:24 »
diğer kullanıcıda ne olduğunu anlatmaya çalışmış.. bunları yazan edepsizde burdan biri zaten..

birde dalga geçmiş..gel katıl bize demiş..allah allah bunu kim bana ne zaman demiş acaba..ama ben gönülsem eğer bulurum bunu kimin yaptığını..

sinirden çıldırıcam..az kaldı çok az damarıma basılmasına çok az kaldı..

ya ben hile yapacak olsam gider harabe_gonul diye rumuz mu alırım nasıl çalışıyor sizin kafanız aynı oksijeni yakıyoruz arkadaş bu kadar mı fark olur arada..
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2010, 00:40:12 Gönderen: gonulyesil »

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 10 Haziran 2010, 00:40:58 »
moderatörlerden ricam konuyu silmeyin lütfen en azından bu edepsizliği yapan bunları okusun..kitlemek isterseniz ona bişi diyemem..

Çevrimdışı kader86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 10 Haziran 2010, 00:50:35 »
sana gelen mesajları okudum ve resmen dondum kaldım yuhh dıyorum yanı ne bu boyle ben bıle sınır oldum kı senı dusunemıyorum bence bosver amac senı yıldırmaksa sende bu amacın gercekleşmesine izin vermemelisin

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #9 : 10 Haziran 2010, 00:53:10 »
yanlız o sarkı seklinde yazanda ne kadar garip bir mizaca sahip insan bunu yazmaya utanır ya