Gönderen Konu: Dailymotion nivea yarışması!!!  (Okunma sayısı 13970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Helen

• Usta Kampanyacı
Ynt: Dailymotion nivea yarışması!!!
« Yanıtla #50 : 10 Haziran 2010, 01:50:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bırakmam, biliyorum ki facebook hesabımın kapanmasına da sebep bu kişi..en kötü huyum işte aranızda oğlak burcu varmı bilmiyorum ama varsa onlar bilir ki sonuca ulaşmadan hayatta işin peşini bırakmaz ;D

Ben oğlak burcuyum Keçi gibi inatçıyımdır istediğimi illa alırım :)

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : 10 Haziran 2010, 01:51:55 »
Scorpion  :)

bağlantım kopup duruyor sürekli deli etti yine beni gece gece  >:(

neden bende öyle düşündüm acaba Pelin  ::)
bu şahıs her kim ise dün kayıt olmuş foruma bu 1.
bu günde Ufuk hatırlarsanız bir mesaj yazmıştı ve o mesajı düşünecek olursak Sco. olabilir diye düşündüm bende buda 2.
dediğim gibi kimse yalnış değerlendirmesin, kimseyi suçlamak değil amacım, sadece biraz şüpheli yaklaştım bu olaya hepsi bu..

Çevrimdışı kelimeler_yetse

• Usta Kampanyacı
  • kaderini yaşa yada yenisini yaz!
« Yanıtla #52 : 10 Haziran 2010, 01:52:08 »
gönül ben sana oy verdim şimdi,başarılar arkadaşım...inşallah o kişiyi de buluruz el birliğiyle

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #53 : 10 Haziran 2010, 01:52:48 »
kanka yakında seni basın-medya gruplarının manşetinde görürsem pes doğrusu demeyeceğim.. :D :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı Rulez

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #54 : 10 Haziran 2010, 01:53:15 »
arkadaşlar scorpion falan deilim. o arkadasıda biliyorum, hepinizi biliyorum. Forumu uzun zamandır takip ediyodum dün üye oldum beni sadece bugün görmeniz normaldir

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : 10 Haziran 2010, 01:55:08 »
gönül ben sana oy verdim şimdi,başarılar arkadaşım...inşallah o kişiyi de buluruz el birliğiyle

bende bana kim oy verdi diyecektim..çünkü oylarda artış oldu, bu kişinin hakaretleriin yanında başka çalışmalar yapabileceğine düşünüyorum o yüzden tedirginim biraz..saol bu arada çok teşekkürler..

hayır işin komik tarafı ben saatler öncesinde daha hiçbirşey yokken yazılan bir yoruma "zaten kararı juri verecek" demişim, o kişide yırtık çoraptan fırlar gibi gelmiş "kararı juri verecek kendine sahte oy verme"  demiş..

anlamıyorum ben bu insanları..aynı oksijeni yakıyoruz ama bu kadar mı fark olur acaba..

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #56 : 10 Haziran 2010, 01:56:55 »
nereye elimi atsam biri sabote etmeye çalışıyor son bir kaç zamandır..k nedir yarışmasından sonra çoğaldı iyice.. herkes nasibini yer, haksız yere kazanılan mal illaki yar olmaz sahibine..bukadar fesat düşünceli olmayın ya ayıptır..

Çevrimdışı kelimeler_yetse

• Usta Kampanyacı
  • kaderini yaşa yada yenisini yaz!
« Yanıtla #57 : 10 Haziran 2010, 02:02:28 »
evet kesinlikle öyle,o yüzden bırak onlar çırpınsın dursun...istedikleri hediyeyse onların olsun...fesat insanlar herkesi kendileri gibi gördükleri için hemen iftira atmaya başlıyorlar...bence kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin,kimse bilmese de allah biliyor ve görüyor...benimde canımı bir zamanlar yaktıkları için seni çok iyi anlıyorum

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #58 : 10 Haziran 2010, 02:07:07 »
birilerinin inaması veya inanmaması mesele değil benim için.. bir çok kişinin hoşlanmadığınıda biliyorum..ama iş iftira atmaya gelince kan beynime sıçrıyor.. çok fazla sıkıntım var, işe girip çalışamıyorum, elimden geldiğince kampanyalardan bişiler koparmaya çalışıyorum..bu kişiler kazandıklarımı karşıma dizip bütün gün seyrettiğimi falan sanıyor heralde.. böyle olunca katlanamıyorum..kimsenin bir şey anlamsını istemiyorum.. belki de ben insanların ne düşünebileceğini bilmediğim için bu kadar üzülüyorum.. derler ya herkes karşısındakini kendi gibi bilirmiş..ben olaylara bazen öyle saftirikçe yaklaşıyorum ki çoğu şeye anlam veremiyorum..bu da benim yapım.. keşke olmasa, keşke böyle yapmasalar. keşke..

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #59 : 10 Haziran 2010, 02:13:32 »
bu kadar üzülme sen açıklamanı yaparsın , inanmak isteyen istediğine inanır zaten . Bu kadar yorma kendini , üzülmede  yarışmaya devamet ,birileri istiyor diye yarışmayı bırakacak değilsin. Bugunun yarınıda var. Bırak isteyen istediğini yazsın , hile yapıp kazandın lafı yeni çıkmadı zaten. Hep vardı , hepte olacaktır.  ;)