Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbuda fake.. Bnm soyadımla açmışlar birde. Niyeyse fakelerin içinde hep aynı kişiler gözüme carpıyor
ya ben bıktım bunlardan, kimsede birlik olup şikayet etmiyor. günlerdir bas bas bağırıyoruz niye kimse şikayet etmiyorki şurda saysak şikayet edenleri 10 u 15 i geçmez..
bana dokunmayan yılan bin yaşasın demekle olmaz ki, bir biz mi uğraşalım yani, ilerde bi yarışmaya katılacağınız zaman o insanlar sizin önünüze geçtiğinde hemen başlarsınız şikayet etmeye ama..
hiç birlik yok burda hiç!!
Emrah Turgut diye biri eklemiş forumdan mı bilmiyorum ama
acelya abla kabul etmiş fake değil sanırım
ya şu yanık olanı şikayet edin ya
Emrah Turgut diye biri eklemiş forumdan mı bilmiyorum ama
acelya abla kabul etmiş fake değil sanırım 
yok canım değil, oda yeni başlamış kampanya işlerine, bende hülya özdemir arkadaşı diye kabul etmiştim
ya şu yanık olanı şikayet edin ya 
kıskanmıs seni pelin ya aslında güzel bişe bu

bi demirtaş cakması cıkmaz ki

ediyorum şikayet
ya ben bıktım bunlardan, kimsede birlik olup şikayet etmiyor. günlerdir bas bas bağırıyoruz niye kimse şikayet etmiyorki şurda saysak şikayet edenleri 10 u 15 i geçmez..
bana dokunmayan yılan bin yaşasın demekle olmaz ki, bir biz mi uğraşalım yani, ilerde bi yarışmaya katılacağınız zaman o insanlar sizin önünüze geçtiğinde hemen başlarsınız şikayet etmeye ama..
hiç birlik yok burda hiç!! 
evet bende hemfikirim senle.ben üşenmeden şikayet ettim ve çıkardım listemden bunu herkes istese yapar.şuan bana gelen davetlerde azaldı gelenleri paylaşmadan yoksayıyorum yazmıyorum buraya.yazsamda değişen bişey olmuyor çünkü
Kayit olun veya giris yapin
buda fake.. Bnm soyadımla açmışlar birde. Niyeyse fakelerin içinde hep aynı kişiler gözüme carpıyor 
ben şikayet ettim.siz de edin
Kayit olun veya giris yapin
arkadaşları giderek artıcak buraya yazınca öyle oluyor