0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Al bir tane daha.. İsmin başına hergünkampanya yazınca kabul edicem sanki Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İlginçtir ki emsan yarışmasına katılmıştım.Emsanda onları çok zorladığım için, rakip olduğum için beni sildirdiler. Ama emsan sonunda doğrusunu yaptı ve onları listeden sildi. Bu kişiler ise, nermin uz ve tuğba uz
bugün farkettim,fake hesapları sevgili gibi veya kardeş gibi göstermeye başlamış o bahsettiğiniz şahıs ilişki durumu karmaşık,şunla ilişkisi var filan bugün 4-5 kişiyi daha eledim öyle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAl bir tane daha.. İsmin başına hergünkampanya yazınca kabul edicem sanki Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKartal'ın hesabı olabilirmiki acaba bu
ay ben kabul ettim onu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAl bir tane daha.. İsmin başına hergünkampanya yazınca kabul edicem sanki Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKartal'ın hesabı olabilirmiki acaba bu evet benim değerli arkadaşlarım.hesabım kapandıktan sonra açtım bu hesabı.hesabımın da kimin kapattığını öğrendim.