0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKonuda gördüğüm bir sürü isimi ortak arkadaşlar var diye eklemişim ben silicem şimdi Günde bi ton insan ekliyo beni bence bir konu açılmalı herkes profil linkini paylaşmalı o konuda ona göre kalanları listemizden çıkartmalıyız anca bu şekilde fake hesapları eleriz diye düşünüyorum çok iyi fikir çok fazla fake üyelik var anlaşılması zor
Konuda gördüğüm bir sürü isimi ortak arkadaşlar var diye eklemişim ben silicem şimdi Günde bi ton insan ekliyo beni bence bir konu açılmalı herkes profil linkini paylaşmalı o konuda ona göre kalanları listemizden çıkartmalıyız anca bu şekilde fake hesapları eleriz diye düşünüyorum
ben bunu birkaç evvel hafta önce önermiştim ama kimse önemsemedi ayıklayın bakalım şimdi sahteleri
evet kapandı hesabım, saolsunlar şikayet etmişler..yoksa hesabımda kapanmaya sebep olacak bir durum yoktu..3 seneden fazladır kullanıyodum o hesabı.. belkide bir kaç gündür şikayet ediyorlardı bugüne kısmet oldu kıskanç bunlar kıskançç
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet kapandı hesabım, saolsunlar şikayet etmişler..yoksa hesabımda kapanmaya sebep olacak bir durum yoktu..3 seneden fazladır kullanıyodum o hesabı.. belkide bir kaç gündür şikayet ediyorlardı bugüne kısmet oldu kıskanç bunlar kıskançç ne diye şikayet etmişler ben kaçırmısım geri kaldım biraz hala temzlk yapıyorum yanlıslıkla sildiğim olursa söylesn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet kapandı hesabım, saolsunlar şikayet etmişler..yoksa hesabımda kapanmaya sebep olacak bir durum yoktu..3 seneden fazladır kullanıyodum o hesabı.. belkide bir kaç gündür şikayet ediyorlardı bugüne kısmet oldu kıskanç bunlar kıskançç ne diye şikayet etmişler ben kaçırmısım geri kaldım biraz hala temzlk yapıyorum yanlıslıkla sildiğim olursa söylesn Papatya sildiklerini bize de söyle bizde varsa biz de silelim ama beni de arada kaynatma sakın Bak HKG HELEN yazıyo ismimin yanında )