0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beni nerden buluyorlar bilmiyorum ama özel face hesabım olmasına rağmen sürekli arkadaşlık talebi geliyor reddediyorum ama sinir oluyorum..Özel face hesabımda kampanyacı arkadaşlarımdanda var sanırım kampanyalar için yeni bir hesap açıp o arkadaşlarıda oraya taşıyacağım özel facede sadece yakınlarım olsun istiyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBeni nerden buluyorlar bilmiyorum ama özel face hesabım olmasına rağmen sürekli arkadaşlık talebi geliyor reddediyorum ama sinir oluyorum..Özel face hesabımda kampanyacı arkadaşlarımdanda var sanırım kampanyalar için yeni bir hesap açıp o arkadaşlarıda oraya taşıyacağım özel facede sadece yakınlarım olsun istiyorum..aynen bende ozelle kampanyayı ayırdım ozelde burdan bı kac bılık arkadas var ama ozel faceme hala akın istek var birde şu face isimlei konunun ilkinde diazem topluca iisimleri verse cok güzel olcak
Konuda gördüğüm bir sürü isimi ortak arkadaşlar var diye eklemişim ben silicem şimdi Günde bi ton insan ekliyo beni bence bir konu açılmalı herkes profil linkini paylaşmalı o konuda ona göre kalanları listemizden çıkartmalıyız anca bu şekilde fake hesapları eleriz diye düşünüyorum