Gönderen Konu: Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...  (Okunma sayısı 354457 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
ben uzun süre önce temizlik yapmıştım da yine de tertemiz olduğunu söyleyemem listemin ;D

Çevrimdışı papatya89

• Moderator
  • Hero Member
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben uzun süre önce temizlik yapmıştım da yine de tertemiz olduğunu söyleyemem listemin ;D

bi çamasır suyu lazım :D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Bu az gercek gibi duruyo zaten :D
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
tamam canım öyle olsun ozaman  :)

kıyamamm ki sana :)

beni de ekledi biri :):)

Çayırcıkmı?
bu çayırcık bana takmış kafayı kim acaba masumkedinin blogundan hediye kazandım diye bir de bir kaç blogdan daha kazanmıştım şile collectionun sayfasına yazmış benim ismimin açıklandıgı yere hiç şaşmadım diye  :o
Yaw ben kimseyi araştırmıyorumda millet beni nie takip ediyor anlamıyorum benden daha çok kazananlar var ben hiç sorun etmiyorum ama millet rahatsız oluyor nedense allah herkese gönlündeki temizlige göre versin çok şeye katılırım bazen sırf katılmış olmak için bile katılırım ama sıkılıp bıraktıgım çok oldu ondan dolayı kazancım büyük degil gocunmuyorumda bundan aksine mutlu oluyorum başkaları kazandıgı zaman (ohh be ne döküldüm ne çok biriktirmişim)
 :D :D :D

gonulyesil

• Ziyaretçi
bugün öyle düşünen bazı kişilerden de nasibini alan benim..kıskananlar çatlasın ;D

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
olur öyle şeyler sıkmayın canınızı  :)ay inşallah bende sizin gibi çok çok kazanırmda banada öyle söylerler  :)
ben sadece sahte hesap değil o açıdan söyledim adavapuru hanım  :)

gonulyesil

• Ziyaretçi
elifi bende tanıyorum, güzellik perisi zamanı az muhabbet etmemiştik..

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
bugün öyle düşünen bazı kişilerden de nasibini alan benim..kıskananlar çatlasın ;D

Benim neler çektiğimi ne kılıklarda artık kazandığımı bir bilsen..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

gonulyesil

• Ziyaretçi

Benim neler çektiğimi ne kılıklarda artık kazandığımı bir bilsen..
hak veririm, bundan sonra daha tedbirli olacağım artık..gerçi çok dramatik bir mail yazdım facebookçu abilere belki dayanamayıp açarlar hesabımı ;D

Çevrimdışı DH2009

• Acemi Kampanyacı
  • **
Beni nerden buluyorlar bilmiyorum ama özel face hesabım olmasına rağmen sürekli arkadaşlık talebi geliyor reddediyorum ama sinir oluyorum..Özel face hesabımda kampanyacı arkadaşlarımdanda var sanırım kampanyalar için yeni bir hesap açıp o arkadaşlarıda oraya taşıyacağım özel facede sadece yakınlarım olsun istiyorum..
Seni Çok Seviyorum Annesinin Paşa Oğlu