kazanamamana üzüldüm eftelya

kazananları tebrik ederiiim
kazandığınız saatler farklı olarak yazılabiliyor arkadaşlar aklınızda nulunsun. 4-5 arası veya 2-3 arası kazanan biri 1-2 arası kazanmış olarak işlenebiliyor listeye..
kazandığınız saatler farklı olarak yazılabiliyor arkadaşlar aklınızda nulunsun. 4-5 arası veya 2-3 arası kazanan biri 1-2 arası kazanmış olarak işlenebiliyor listeye..
doğrudur ...
sıra bekleyen ve bu gecede deneyecek olan varsa lütfen yazsın boşluk varsa ben şansımı deneyeceğim...
yani 5 ağustos bitiyor 00:00 dan sonra yeni günde 06.08.2010 da herhangi bir saatte gece ya da sabah çok erken:)
arkadaşlar ben sadece gece 5 te uyanıyorum o yüzden de uykulu uykulu şifremi gönderip yatıyorum
başka saatte gönderme şansım yok o yüzden de pek bakmıyorum
bir de gönülün dediği gibi kazananların saatlerinde oynama yaptıkları içinde pek umursamıyorum
şansıma çıkıp çıkmayacağı
kampanyada ayın 18 inde bitiyor diye biliyorum
pardon şimdi baktım ayın 16 sında sona eriyor kampanya
arkadaşlar bu gece 02 saatinde ben katılayım lütfen kimse denemesin .şansım hiç olmuyor bana bu konuda yardım edin ve saat 02 benim olsun kimseler girmesin burda
arkadaşlar bu gece 02 saatinde ben katılayım lütfen kimse denemesin .şansım hiç olmuyor bana bu konuda yardım edin ve saat 02 benim olsun kimseler girmesin burda
saat 2 deeee KAMİLE katılacaktır duyuruluuuuuuur

02:00-03:00 - KAMİLE 2 de
03:00-04:00- ahmet79 ve süslü çakışmayın bakın:)
05:00-06:00- gungem ben vazgçetim bu gece baya talep var sonra denerim şansımı