0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gedli gerdi dondum yenisahip ama yok hala yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMagnum şifresiyle katılsam olmaz mı acaba? keşke olsaydı o zaman ben günde 2-3 tane kazanırdım kesin
Magnum şifresiyle katılsam olmaz mı acaba?
02:00-03:00 - KAMİLE 2 de03:00-04:00- ahmet79 ve süslü çakışmayın bakın:)05:00-06:00- gungem ben vazgçetim bu gece baya talep var sonra denerim şansımı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat 04:00 ile 05:00 dilimlerinde ben denemek istiyorum şansımı..ilgilenenlere duyurulur..pişti olmayalım sonra.. devrim tebrik ederim arkadaşım ama 3-4 arası ben deniycem diyede yazmıştım buraya gitti benim şifreler keşke 4-5 arası deneseydin
saat 04:00 ile 05:00 dilimlerinde ben denemek istiyorum şansımı..ilgilenenlere duyurulur..pişti olmayalım sonra..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat 04:00 ile 05:00 dilimlerinde ben denemek istiyorum şansımı..ilgilenenlere duyurulur..pişti olmayalım sonra.. devrim tebrik ederim arkadaşım ama 3-4 arası ben deniycem diyede yazmıştım buraya gitti benim şifreler keşke 4-5 arası deneseydin o gece çok yorgundum ve uyku hissedilir oldu bedenimde..hiç dikkat edemedim gözlerim kapanıyordu derken o saatlerde forumda da pek arkadaş kalmamıştı..artık dayanamayacağım ; saat 03:00-04:00 arası şifreyi yollayıp uyumayı hayal ettim..bilmiyordum böyle bir durumla karşılaşacağımı ki mazur gör beni..unutma hayatta her şeyin bir telafisi vardır..ben sana o gecenin üzüntüsünü hafifletmek adına özelden şifre gönderirim..senin kazanman beni mutlu edecektir..