0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaha dondurma alcam da yicem de katılcam da kazancam kazananlar güle gülee kullansn Üzme kendini, Ağustos'un 16'sı son Papatya. de mi daha cok varmıs katılırım elbet ama kazanma kısmı mechul
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaha dondurma alcam da yicem de katılcam da kazancam kazananlar güle gülee kullansn Üzme kendini, Ağustos'un 16'sı son Papatya.
daha dondurma alcam da yicem de katılcam da kazancam kazananlar güle gülee kullansn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpapatya dondurmaları yeme biraz yemekte yap canım yapmam gerekn ne cok sey var ama önce uyuycam modumuz uyumamı söledi çilek modumuzu dinle canım uyu biraz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpapatya dondurmaları yeme biraz yemekte yap canım yapmam gerekn ne cok sey var ama önce uyuycam modumuz uyumamı söledi çilek
papatya dondurmaları yeme biraz yemekte yap canım
uyumaaa sıkılırım beraber katılırız buna kuzum kazanırızda inş
tamam ebrucumm uyumıcam yenisahip bize taktik verir diye umuyorum kazanan biri olarak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinuyumaaa sıkılırım beraber katılırız buna kuzum kazanırızda inş Beraber katılırsanız, kazanamazsınız.
tmm Yenisahip tavsiyelerini dikkate alcaz teşekkür ederiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde şifrem varr dondurmaları kardeşime yedirdim:)bende saat önerisi istiyorum Çok şanslı bir kardeş ama sen öyle bir yazmışsın ki, sanki kardeşine ceza vermişsin gibi.
benimde şifrem varr dondurmaları kardeşime yedirdim:)bende saat önerisi istiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde şifrem varr dondurmaları kardeşime yedirdim:)bende saat önerisi istiyorum Gece geç saatlerde tavsiye ederim, bende 2 gün önce gece şifreleri girmiştim 3 adet kazandım gerçi sabaha doğru desek daha doğru olur