0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde şifrem varr dondurmaları kardeşime yedirdim:)bende saat önerisi istiyorum Gece geç saatlerde tavsiye ederim, bende 2 gün önce gece şifreleri girmiştim 3 adet kazandım gerçi sabaha doğru desek daha doğru olur yarın sınav için erkenden uyanıcam inş. banada çıkar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde şifrem varr dondurmaları kardeşime yedirdim:)bende saat önerisi istiyorum Gece geç saatlerde tavsiye ederim, bende 2 gün önce gece şifreleri girmiştim 3 adet kazandım gerçi sabaha doğru desek daha doğru olur
benimde şifrem varr dondurmaları kardeşime yedirdim:)bende saat önerisi istiyorum
Tebrik ederim ikinizi de arkadaşlar. Alırsın, çünkü listede yayınlıyorlar. Kurallarda da böyle bir engelleme belirtilmemiş. İkisi de gelecek yani.
ya iki şifreyide ard arda girdim ve şimdi baktımda her iki saatin kazananı benim şimdi iki ödül alırmıyım yoksa bir tanemi verirler acaba