0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
baksanıza 550 bin yapmışşş herif
meral durak var mı top 10 içinde....
Senden daha iyi bilen vardır da onun için 500 bin yapmıştır.Birinci yapamaman senin sorunun onu da ben bilemem herhalde.Bir de suçsuz ayağına yatmalar yok mu.....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSenden daha iyi bilen vardır da onun için 500 bin yapmıştır.Birinci yapamaman senin sorunun onu da ben bilemem herhalde.Bir de suçsuz ayağına yatmalar yok mu.....sen nerden biliyosun da bu kadar emin tavırlarla konuşyosunn kendin yapamayınca başkalarına çamur atarsın tabee hazımsızlık iştee
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSenden daha iyi bilen vardır da onun için 500 bin yapmıştır.Birinci yapamaman senin sorunun onu da ben bilemem herhalde.Bir de suçsuz ayağına yatmalar yok mu.....sen nerden biliyosun da bu kadar emin tavırlarla konuşyosunn kendin yapamayınca başkalarına çamur atarsın tabee hazımsızlık işteeDaha öncede senin yapmadığın bir skoru yapmış gibi yutturmaya çalışmış olmana şahit oldum çünkü,daha sonra da profilini inceledim ve sana güvenmiyorum.
Paylaşım yapmış mı vs...