Gönderen Konu: pinball  (Okunma sayısı 33789 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: pinball
« Yanıtla #110 : 09 Ocak 2009, 21:41:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
cevap gelmedi burcu84 ten  ;D

vallahi sende varya  yangına  körükle  gitmişsinn :) aslında  bu kadar  uzamazdı  bu  iş  sen araya girmesennn :D
uzatmak için yapmadım istesem şuan uzatırım elimde belgelerle geldim  ;D ;D ;D

ne gibi bi belge?

bir kişinin abartı bi skor yapmasına şans diyebilirimde bunlar oyunda açık bulmuş 618 bin4 kişi birden hemde gerisinin skroda  500 bin 600bin arası

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #111 : 09 Ocak 2009, 22:11:57 »
ya arkadaş bi açık bulduysa ki bulmuş belli zaten daha öncede onun palavralarını gördük koskoca sitede bi tek kendisini akıllı görmüş bişeyler yutturmaya çalışıyor! çok bekler.. bizde açık buduk ama farkındaysan burada biz kelimesini kullanıyorum hep beraber ödüllerimizi aldık sonrada gelip burda yok biz şöyle iyi oynarız yok biz böyle yüksek puanlar yaparız diye konuşmadık. sana oyunlarında başarılar sen yaparsın onlar siler bu kadar basit sonrada gel buraya hakkımı yediler diye ağla belki yakalanmayacak kadar zekice bişey bulursunda hediyene kavuşursun

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #112 : 09 Ocak 2009, 22:33:51 »
ya arkadaş bi açık bulduysa ki bulmuş belli zaten daha öncede onun palavralarını gördük koskoca sitede bi tek kendisini akıllı görmüş bişeyler yutturmaya çalışıyor! çok bekler.. bizde açık buduk ama farkındaysan burada biz kelimesini kullanıyorum hep beraber ödüllerimizi aldık sonrada gelip burda yok biz şöyle iyi oynarız yok biz böyle yüksek puanlar yaparız diye konuşmadık. sana oyunlarında başarılar sen yaparsın onlar siler bu kadar basit sonrada gel buraya hakkımı yediler diye ağla belki yakalanmayacak kadar zekice bişey bulursunda hediyene kavuşursun

Ne palavrasından bahsediyosunnn sana ne oluyo 2 kişi konuşuyoruz burda farkındaysan sen 3. kişi oluyosun

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #113 : 09 Ocak 2009, 22:38:35 »

Ne palavrasından bahsediyosunnn sana ne oluyo 2 kişi konuşuyoruz burda farkındaysan sen 3. kişi oluyosun
seni yemeye kalkmam merak etme atlama hemen yalansa yalan de birden seni rahatsız edecek şeyler okudun galiba bişeylerin paylaşıldığı arkadaş ortamının olduğu bir forumda yine o arkadaşları kandıran kişinin! kişiliğinden şüphe ederim
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2009, 23:25:46 Gönderen: ysr86 »

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #114 : 09 Ocak 2009, 22:43:25 »
Hey yawrum benim beee 899370 :) di demet yılmaz son dakika atağıyla 899999 :) midesiz ....ler gece gündüz kasıp oynayan var bu oyunu haklarını nasıl ödemeyi düşünüyorlar acaba?
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2009, 22:52:10 Gönderen: beyondparadise »

Çevrimdışı wurunkatte

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #115 : 09 Ocak 2009, 22:59:23 »
Aslında bu skorların yapılması imkansız. Ordakilerin hepsi hileli. Site yönetimide bunun farkında hileyi tespit edemediği taktirde göz göre göre hile yapanlara mı verecekler hediyeleri.

Çevrimdışı furkan_emre

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #116 : 09 Ocak 2009, 23:06:49 »
ya nası bi hile yapabilrlerki :S
Artık kazanmak istiyorum arkadaşlar desteklerini sabırsızlıkla bekliyorum .. :)

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #117 : 09 Ocak 2009, 23:24:13 »
hile yapsam ben olurdum orda beee hilenin azı çoğu olmazz hileyi yapan sonuna kadar yaparr 1. olurr oyuun sonunda görücez nasılsaa hakedene vereceklerdirr.İstediğin gibi konuşş kişiliğimede laf atmaaa  senin kişiliğinden şüphe ederimm

Çevrimdışı pan167

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #118 : 10 Ocak 2009, 01:10:38 »
arkadaşlar farkında mısınız pinballda skorlara bakiim dedim. ilk 6 aynı puanda. 899999 bu kadar raslantı olamaz die düşünüyorum. yöneticiler ya da bu oyunu üretenler ele mi geçirdi nedir. ilk gün de aynı insanlar vardı şimdi de. 900 bin puan nasıl yapılır yaw anlamıorum  >:(

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #119 : 10 Ocak 2009, 01:42:49 »
arkadaşlar farkında mısınız pinballda skorlara bakiim dedim. ilk 6 aynı puanda. 899999 bu kadar raslantı olamaz die düşünüyorum. yöneticiler ya da bu oyunu üretenler ele mi geçirdi nedir. ilk gün de aynı insanlar vardı şimdi de. 900 bin puan nasıl yapılır yaw anlamıorum  >:(

oynayarak 9bin bile yapamazlar hile yapıyolar liste komple 8999999 olmuş  ;D