Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkimisi şimdiden teşk. ederim yazıyor ya emri vaki olarak algılamamak lazım hakkım kalmaz diye peşin ediyor teşekkürüpötüş bende mesaj atıyorum sana
bunu bende yazıyorum şimdiden teşekkür diye yazdım bi kaç kere de anormal bişey yok bunda ö.m biterse hiç cevap verememekten iyidir .. Ki ben bu düşünceyle yazmadımda
kimisi şimdiden teşk. ederim yazıyor ya emri vaki olarak algılamamak lazım hakkım kalmaz diye peşin ediyor teşekkürüpötüş bende mesaj atıyorum sana
imzamda da belirttiğim gibi bir süre kimseye destek veremiycem belki siteye de girmem kimse kusura bakmasın daha önce beni destekleyenler de kırılmasınlar daha sonra telafi edebilirim belki ama dediğim gibi uzun bir süre destek veremem gibi gözüküyor![]()
hoşçakalın
canım hayırdır neyin var ay bak takılır kafama benim iyimisin neler oluyor
imzamda da belirttiğim gibi bir süre kimseye destek veremiycem belki siteye de girmem kimse kusura bakmasın daha önce beni destekleyenler de kırılmasınlar daha sonra telafi edebilirim belki ama dediğim gibi uzun bir süre destek veremem gibi gözüküyor![]()
hoşçakalın