asi senden korkulur vallah 
senin mesajlarını da itinayla saklıyorum hatta öyle mesajlar var ki onları başka bilgisayarlara kaydettim bana bişey olursa lazım olur diyee
noluyor burda yaw biraz relax olalım
noluyor burda yaw biraz relax olalım 
şu an bi sıkıntı yok zaten
asinin sevgi dolu mesajları klasörünü açtım masaustumde mesajların itina ile saklayağım canım
şaka bir yana yine konu katlettik 
nolcak bizim sonumuz bilmiyorum yaa bu son diyorum
sonra sen geliyon konuyu yine yoldan çıkarıyoruz
Bu konuyu açan kişinin foruma yazdığı mesajlar
arkadaslar rozi.com.tr ye gırdım ama numuneler ıcın ıletısım bolumune mı yazıcaz bulamadım yanlıs yere yazmak ıstemedım yardım edermısınız bırde numune gonderımı yanı kampanya devam edıyormu
bende katıldım ama bırsey cıkacagını sanmam.nezaman acıklanacak bılen varmı?
arkadaslar ben acemıyım..sonucları kendımız fırmanın sıtesındenmı takıp etmelıyız yoksa burda yazıyormusunuz bende katıldım bu yarısmaya
bende we are one yazdım ınsallah dogrudur... arkadaslar sonuclar nerede yazıcak nolur bu sonucları bulma konusunda problem yasıyorum......
Emu1983 foruma yazdıgın bu sorularının cevaplarını senin özel mesajlarından şikayetçi oldugun kişiler veriyo. Herkesin birbirine er yada geç bi yardımı dokunuyo. Şimdi sen tüm foruma karşı aldıgın bu tavırla bundan sonra bu tarz sorularına cevap alamayacaksın.. Gün gelir devran döner...
neyın tehdıdı bu ya , fişliyormusunuz ınsanları, gorusumu belırttım dıye .uyelıkten de sılersınız sız