Gönderen Konu: ozel mesaj ıle oy ıstemek  (Okunma sayısı 33195 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı şeyda35

• Usta Kampanyacı
Ynt: ozel mesaj ıle oy ıstemek
« Yanıtla #110 : 15 Haziran 2010, 17:07:44 »
özel mesajla destek ıstedıgım bı arkadas dun gece olabılır sende desteklermısın dıye lınk attı destekledım dedım tesekkur ettı sadece sende desteklermısın dedım hıç cvp yok cok şaşırıyorum şu durumlara
beğenelim,beğendirelim
30.sayfadayım =)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #111 : 15 Haziran 2010, 17:08:19 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
haklıısnz ama ben kendı adıma herkese yardımcı oluorum yada olmaya calışıyorum herkesdende aynısını beklıorum burda bir aileysek birbirimize yardımcı olmamız gerekmiyormu ???
evet mesela primada destek isteyip sanada oy vercem asusta deyip vermeden geçmek lazım değilmi barbi06

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #112 : 15 Haziran 2010, 17:09:21 »
en ayrıntılı siteye bile üye olmak sadece 1 dk alır.. zaten forumda sürekli aktif olan üyeler pek yanıtsız bırakmaz mesajları, diğerlerini boşverin ;D

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #113 : 15 Haziran 2010, 17:14:49 »
bir yarışma için oy isteyipte sonra forumda hiç görünmeyen arkadaslara oy vermek içimden gelmiyor , kendi adıma sürekli nicklerini gördüğüm arkadaslara oy vermeyi daha doğru buluyorum.

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #114 : 15 Haziran 2010, 17:34:45 »
valla ben bana yollanan tüm ö.m lere dönüp herkese elimden geldikçe oy verip yardımcı olmaya çalışıyorum ama benim çoğu istediğim kişiden aynı karşılığı göremiyorum

Çevrimdışı barbie06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #115 : 15 Haziran 2010, 17:35:37 »
mümin bey oyladım:) ben kim bana yazarsa oylarım herkes öle olmalı hepimizin amacı kazanmak cunku....paslaşmak lazım

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #116 : 15 Haziran 2010, 17:39:24 »
bugünlerde taşınma toplanma telaşı içindeyim bazen nete girmiyorum bazende bakmaya vaktim olmuyor ::) anladığım kadarıyla bu arada pek çok arkadaşın oylamalı yarışması var benden destek isteyenler  bu akşama kadar mesajlarını atsınlar akşam herkese destek olmaya çalışayım sonra kolay kolay kimseye destek olamayabilirim  :-[ :-[ :)
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı barbie06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #117 : 15 Haziran 2010, 17:44:14 »
siz ve sizin gibileri tenzi edıyorum tabıkıde olabılırr işlerimiz çevrim içi olupda dönmeyenlere lafım :-\

Çevrimdışı sonsuzluk2010

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #118 : 15 Haziran 2010, 17:55:48 »
bende, benden destek isteyene seve seve vermeye hazırım.face yarışmalarında fake olmayan annemin ve eşimin facesindende oylayabilirim.burada hepimizin amacı kazanmak değilmi sanki hepimiz kazanalım bol kargolu günlerimiz olsun.bu arada polo tişörtüm geldi gerçekten çok güzel sunumuda bir harika kutusu poşeti.içine birde kart koymuşlar mağza indirim kartı çok beğendim umarım hepimiz kazanırız.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #119 : 15 Haziran 2010, 20:14:38 »
destek isteyipte benden destek alamayan pek olmaz olsada ancak gözümden kaçmış olabilir. bu durumda olan varsa bana ö.m. ile ulaşabilir. destek için çoğu kişi gibi bende ö.m. ı kullanıyorum. rahatsız olan varsa beni engelleyebilir:)