Gönderen Konu: ozel mesaj ıle oy ıstemek  (Okunma sayısı 31259 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertunga

• Usta Kampanyacı
  • Gözü dönmüş.
Ynt: ozel mesaj ıle oy ıstemek
« Yanıtla #50 : 29 Mayıs 2010, 12:19:59 »
Konu fazla uzadı bence..Kaldırılsın artık..
İsteyen istemeye devam eder,isteyende isteyene vermeye devam eder..Bundan öteye varmaz bu tartışma.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #51 : 29 Mayıs 2010, 12:20:31 »
Arkadaşlar site yönetimi olarak sanırım tavrımızı açıkladık.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #52 : 29 Mayıs 2010, 12:22:30 »
Bundan neden rahatsız olundu anlamıyorum bi yarısmaya katıldıgın zaman yardım istemek oy toplamak neden kotu olabilir ustelik kimsede zorla begeniceksin beni bana oy vermelisin demiyor istersen yardım edersin istemezsen etmezsen bunu haksızlık hile olarak görmekte gercekten cok entresan

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : 29 Mayıs 2010, 12:25:39 »
Belkide burda birlik beraberlik olup kazanmamız birilerinin zoruna gidiyor.. kimbilir  ::)
Ben bunun altında daha farklı bir şeyler aramaya başladım açıkcası..  :-\

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #54 : 29 Mayıs 2010, 12:29:01 »
Siteyi kapalı hale getirin sizin yüzünüzden asıl kampanyacılar kazanamıyor sözlerinide çok dinledim zamanında ben...

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #55 : 29 Mayıs 2010, 12:32:29 »
Konu gülünç olmuş.  Ben arkoda yarışırken Adminlerle sık sık iletişime geçiyodum.  Bizim Puanlar uçunca iletişime geçmiştim  :) Bana arkadaslarım oy verıyor desteklemek amacıyla sorun olurmu demiştim.

Sizleri destekleyen arkadaşlarınız size oy vermek için sadece siteye üye olup size oy verebilirler. Böylece arkadaşlarınız sizi desteklemiş olurlar. Buda Arkadaş desteğidir.  Maillerinde böyle bir cümle geçiyordu. Yani artık yarışmayı düzenleyen firmalar bile bu doğrultuda gidiyor.

Bazı arkadasların hoşuna gitmesede bu böyle değiştiremezsiniz  ;D

2 oylamalı yarışmaya katıldım.(Arkadaslarım sağolsun ikisinide kazandım) Eğer hile yoksa her zaman katılırım. Hile varsada cekilirim ( bknz: tofita)

Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı aaabbb

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #56 : 29 Mayıs 2010, 12:32:39 »
tanıdık tanımadık herkes oy istiyor.. oylamalı yarışmalara katılmayan birisi olarak, mesaj kutumda aynı mesajları görmek bile canımı sıkıyor. an itibariyle 17504 üye var.
 17504 üyenin de oy istemek ve oy vermekten - almaktan zevk almasını beklemeyin..
 bazı kişiler sadece kampanyalardan haberdar olmak için bu foruma üye oluyor.millete oy dağıtmak için değil.
 tanımadığım kişilerin benden oy istemesini çok saçma buluyorum. sadece bu foruma üye olduğum için herkese oy vermek zorunda değilim..  tanıdıklarıma zaten gerekirse , ve istersem oy veririm.. tanışmadığınız bir kişinin oy isteyen mesajlar atması çok saçma...   bir de bu taraftan bakın olur mu?
 imzama bile yazdığım halde oy istiyorlar! enteresan..
biraz empati kuralım lütfen.. herkes birbiri ile aynı fikirde olmak zorunda değil..
tanımadığınız kişilerden oy istemek normal gelebilir..bana anormal geliyor..

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 29 Mayıs 2010, 12:35:19 »
sizi kim tanıyacak bu forumda
dediğiniz gibi binlerce üye var
hepimiz kardeşiz 17000 tane msj gelmiyor ki
günde ortalama 5 6msj geliyor onlara destek vermemde uzun sürmüyor zaten her siteye üyeyeiz
SEVE SEVE herkese destek veririm.
msjı cvplamayınca asıl içim rahat etmez yardımlaşmak kadar güzel bir şey yok benceeeee

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #58 : 29 Mayıs 2010, 12:35:29 »
Açıklama olarak yazmıştık zaten.Mesajla oy isteyene oy vermek gibi bir mecburiyet yada oy isteyenin bana oy vermek zorundasın gibi bir düşüncesi olamaz.İmzanızdaki durum bence cok güzel olmuş.

Ayrıca genel destek linklerini açmamız da genelde bazı sıkıntıları gidermek amaclı.Notlar düşebiliyoruz mesela genel destekte linki olanlar özel mesajla istekte bulunmasın pek diye.

Çevrimdışı aaabbb

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #59 : 29 Mayıs 2010, 12:39:03 »
aysell hanım bu benim düşüncem.. şahsi fikrimi belirttim..siz öyle düşünüyorsunuz , ben böyle ..