posta kodunu girmeyerek arkadaş askıyı iyiki kazanmadım. sabah kalkıp güzel bişey kazanıcam. çok şımardım hediye beğenmiyorum
posta kodunu girmeyerek arkadaş askıyı iyiki kazanmadım. sabah kalkıp güzel bişey kazanıcam. çok şımardım hediye beğenmiyorum 
posta kodu girmeyip açık adresini yazdıysan hediyen gelir ama bu kadar da abartmana gerek yok arkadaşım..kazanmana elbette çok seviniriz ama olgunca davranmanı bekliyorum
özür dilerim arkadaş her türlü kazanamam çünkü adres bilgilerimi ilk başta güncelleyemedim. şimdi güncelledim onun için karşılaştıramadılar. bu arada hamilelik testi var yakında
bişey sorucam ben ik açıldıgından beri yani ilk bu sitede yayınlandıgından berı ugrasıyorum hala kazanamadım ya tam sıfır oldugunda basıyorum ama olmuyor bıde ben opera kullanıyorum sorun olmaz dımı
özür dilerim arkadaş her türlü kazanamam çünkü adres bilgilerimi ilk başta güncelleyemedim. şimdi güncelledim onun için karşılaştıramadılar. bu arada hamilelik testi var yakında 
estafurullah..iyi biri olduğunu düşündüğümden sana yakışanı yapmanı rica ettim..ben teşekkür ederim..yeni hesap açarsın olmadı ..enteresan
bişey sorucam ben ik açıldıgından beri yani ilk bu sitede yayınlandıgından berı ugrasıyorum hala kazanamadım ya tam sıfır oldugunda basıyorum ama olmuyor bıde ben opera kullanıyorum sorun olmaz dımı
yok sorun olmaz..sayaçlı yarışmalarda her zaman bir açık vardır..kazanmaman normal şu sıralar..
ya arkadaslar uye felan olcanıs dıonusda nasıl olacas uye buna sımdı

yardımcı olursanrım sevınırım

biri banada yardımcı olsa
ya arkadaslar uye felan olcanıs dıonusda nasıl olacas uye buna sımdı
yardımcı olursanrım sevınırım 

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu linke
tık yaparak üyelik ekranı formu gelecek..
Email:
@hotmail.com User ID:
kullanıcı adı First Name:
adın Last Name:
soy adın Password:
şifren Confirm Password:
şifreni tekrarlaCreate Acoounta bas ve üyeliğini sana gelen e-maille onayla ..
benım mesajlarım gozukmuyormu