0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benım mesajlarım gozukmuyormu
yaaa ilk defa kazandım ekranı geldi continue tıkladım ana sayfa geldi kazandımmı şimdi anlamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaaa ilk defa kazandım ekranı geldi continue tıkladım ana sayfa geldi kazandımmı şimdi anlamadım olmamış malesef..MaJoR-ToM ne kadar antipatiksin burda amacımız bırbırımıze yardım etmek misilleme yapmak deil ..bi yol biliyorum ama bende kimseye söylemem diceğine sussan çatlamazsın bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaaa ilk defa kazandım ekranı geldi continue tıkladım ana sayfa geldi kazandımmı şimdi anlamadım olmamış malesef..MaJoR-ToM ne kadar antipatiksin burda amacımız bırbırımıze yardım etmek misilleme yapmak deil ..bi yol biliyorum ama bende kimseye söylemem diceğine sussan çatlamazsın bence nedenki adres çubuğumu çıkıyo kazanınca ben bişeye devam dedim anasayfaya döndü anlamadım o kızgın surat çıkmadı busefer
bana bir mail gelmiş anlayan varsa yardımcı olabilirmiUk promo diyokonu: The Sum of £500,000 pound has been Awarded to you in the UK ONLINE PROMO For Claim,Send gönderen: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmailde 1.Names-----2.Address-----3.Country-----4Tel---- diyo bu sitedenmi gelmiş yardım please