0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhepinize sıradan verdim arkadaşlar oy... çok teşekkürler senin resmşn yok mu bende sana oy versemLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim resmim bu canım...imzama koyamadım bi linki nedense benide listeye eklerlerse çok sevinicem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhepinize sıradan verdim arkadaşlar oy... çok teşekkürler senin resmşn yok mu bende sana oy versem
hepinize sıradan verdim arkadaşlar oy...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim resmim bu canım...imzama koyamadım bi linki nedense benide listeye eklerlerse çok sevinicem
ya sonuçta şans işi bu en çok oyu alan kazanıcak diye bişi yok...o yüzden böyle 1 puan verenleri anlamıyorum...bi arkadaşımız yazmış daha önce böyle bi kampanyada sadece destek amaçlı oy vermiş ve sanırım 12 çekiliş hakkı varmış ve kazanmış...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya sonuçta şans işi bu en çok oyu alan kazanıcak diye bişi yok...o yüzden böyle 1 puan verenleri anlamıyorum...bi arkadaşımız yazmış daha önce böyle bi kampanyada sadece destek amaçlı oy vermiş ve sanırım 12 çekiliş hakkı varmış ve kazanmış...öncelikle kalbi temiz tutmak lazım
arkadaşlar oylarınızı verdim sıra sizdeLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin