banada forumdan 2 kişi 1 puan vermiş ama isimlerini yazmayacağım ve onlara puan vermeyeceğim. Amaç nedir anlamıyorum. zaten şans işi herkes birbirini linkine puan veriyor.
valla ne cinsler var anlamadım gitti ya burda güzel bir ortamdayız neyse çıkarsa çıkar inş senin verdigin oya çıkar hahah

2 puanıda güle güle kullan bundan sonra 1 vercekler vermesin ben herkese 3 veriyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
benim resmim bu canım...imzama koyamadım bi linki nedense
benide listeye eklerlerse çok sevinicem
oyladım hemen 3 puan olarak
ya sonuçta şans işi bu en çok oyu alan kazanıcak diye bişi yok...o yüzden böyle 1 puan verenleri anlamıyorum...bi arkadaşımız yazmış daha önce böyle bi kampanyada sadece destek amaçlı oy vermiş ve sanırım 12 çekiliş hakkı varmış ve kazanmış...
ya sonuçta şans işi bu en çok oyu alan kazanıcak diye bişi yok...o yüzden böyle 1 puan verenleri anlamıyorum...bi arkadaşımız yazmış daha önce böyle bi kampanyada sadece destek amaçlı oy vermiş ve sanırım 12 çekiliş hakkı varmış ve kazanmış...
öncelikle kalbi temiz tutmak lazım
öncelikle kalbi temiz tutmak lazım 
haklısın canım

bu arada banada oy verenlere teşekkürler