0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinolur yalçın kardeş güzel fıstığın şansına ballı sen ol Fıstık Bududu Yuruyor, Konusmağa Çalısıyor 13 Aylık oldu
olur yalçın kardeş güzel fıstığın şansına ballı sen ol
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAlıntıÜyeliğimi silip tekrar açtığım için mesaj sayım azaldı, eski Jodiyim ben Bilginize..Eski jodi Oyun tamam
AlıntıÜyeliğimi silip tekrar açtığım için mesaj sayım azaldı, eski Jodiyim ben Bilginize..
Üyeliğimi silip tekrar açtığım için mesaj sayım azaldı, eski Jodiyim ben Bilginize..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya aslında ballı olan ben değilim yanımda yöremdekiler daha ballı bu seferde vurursa bişey hah ballıyım derim ama hep beraber diyelim abla yanında yörende durayım azcık dur valla kuzucum bak mukoo varya o bilir benim uğurlu yanlarımı sor desin.ben getirdim siteye mukoyu sonrası oda kazanmaya başladı.yanıma aldım nede olsa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya aslında ballı olan ben değilim yanımda yöremdekiler daha ballı bu seferde vurursa bişey hah ballıyım derim ama hep beraber diyelim abla yanında yörende durayım azcık
ya aslında ballı olan ben değilim yanımda yöremdekiler daha ballı bu seferde vurursa bişey hah ballıyım derim ama
jodi.. siteden oldugunu bilmiyordum 2 oy vermism sana kusura bakma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu da benim linkim3'er oyda mı karar kıldık arkadaşlar ona göre oy vercem