0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ama cok komık oluyor yedek 20 lere kadar cıkıo mıllet akıllı bu sefer hısım AKRABA YAPAR
ben geçenkinde ıphone ve traş makinesi kazanmıştım.ve çekiliş hakları birinin 32 diğerinin 27 falandı düşünün ben 2000lerdeyken yedeğe bile girememiştim tamamen şans işi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben geçenkinde ıphone ve traş makinesi kazanmıştım.ve çekiliş hakları birinin 32 diğerinin 27 falandı düşünün ben 2000lerdeyken yedeğe bile girememiştim tamamen şans işi senin şansın da maşallahı var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama cok komık oluyor yedek 20 lere kadar cıkıo mıllet akıllı bu sefer hısım AKRABA YAPAR bende yedek 18dim ama sormadım hiç noldu diye bana gelmemiştir
ya aslında ballı olan ben değilim yanımda yöremdekiler daha ballı bu seferde vurursa bişey hah ballıyım derim ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama cok komık oluyor yedek 20 lere kadar cıkıo mıllet akıllı bu sefer hısım AKRABA YAPAR bende yedek 18dim ama sormadım hiç noldu diye bana gelmemiştirkesın gelmıstır ama haberın olmamıstır