Gönderen Konu: isimyok000 ile ilgili  (Okunma sayısı 5485 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: isimyok000 ile ilgili
« Yanıtla #20 : 26 Mayıs 2010, 19:37:07 »
Bilindik dava açarım ederim blöfleri.Yok başkasının resmi felanmış arkadaşınınmış.Arkadaşının resimleri gercekse aynısysa koyarsın oyle hakkını arasın.Arkadaşım diye gezinceğine.Arkadaşın yazmaz sen yazarsın.Göster bakalım arkadaşınla senin çekilmiş albümlerini.Face üzerindeki arkadaşını .Bırakın bu işleri forumdakileri gelip rahatsız ederek kızdırırak rant elde etmeyi.Ne işiniz varsa gidin orada yapın.

Buradaki arkadaşlarımızı bu şekilde itham etmeye devam etmeyin.Burası yeri değil.Nerde ne yaparsanız yapın.Mumkunse arkadaşın gitsin kendisi yapsın işlerini.Su andan itibaren uyeliğinize son veriyorum.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #21 : 26 Mayıs 2010, 23:06:15 »
teşekkür ediyorum sevgili moderatorüm. böyle insanların gelip foruma zarar vermesini engellediğiniz için. ben bugüne kadar bu forumda kimseye kötü bi davranışım olmadı, kim destek istediyse, bi konuda yardım istediyse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım, kimseye karşı kıskançlıklara kapılmadım, asla hırs yapmadım, sevinenle birlikte bende sevindim. zaten bu forumda birkaç çürük elma dışında herkeste böyle. internette tek güvendiğim ve yazdığım forumda burası.

bu arkadaşa gelincede,kim oduğunu tahmin edebiliyorum, ne yaparsa yapsın bana zarar veremicek, bu forumdan beni uzaklaştıramıcak...
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2010, 01:01:34 Gönderen: isimyok000 »

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #22 : 26 Mayıs 2010, 23:26:44 »
isimyooook boşver sıkma canını artık.
bak konuya yazılan yorumlar herşeyi anlatıyor.
biz kime inanacağımızı iyi biliriz.
gelip iki yorum yapanada kanacak değiliz.
o yüzden hiiç üzme kendini hadi git kampanyalara katıl boşa zaman harcama bu can sıkıcı konuda :D

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #23 : 26 Mayıs 2010, 23:29:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
isimyooook boşver sıkma canını artık.
bak konuya yazılan yorumlar herşeyi anlatıyor.
biz kime inanacağımızı iyi biliriz.
gelip iki yorum yapanada kanacak değiliz.
o yüzden hiiç üzme kendini hadi git kampanyalara katıl boşa zaman harcama bu can sıkıcı konuda :D

Aynen öle.boşver gitsin :)