Gönderen Konu: isimyok000 ile ilgili  (Okunma sayısı 5524 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Ynt: isimyok000 ile ilgili
« Yanıtla #10 : 24 Mayıs 2010, 23:53:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu üyelik forumdan birinin fake üyeliği bence. Ortaya bişey atıp kaçıyo hemen.  Esranın öyle bişey yaptığını sanmıyorum ama yaptıysa bile kötü bir olay değil bu. Çoğu insan bunu yapıyo zaten. Benim imzamdaki emo fotosuda bana ait değil.. Eğer o fotodaki senin arkadasınsa zaten o foto binlerce web sitesinde(detaylara girmeyeyim) geziyodur hiç merak etme...  ;D

Olabilir, ipini koparan istediği gibi üyelik alıyor sonuç da.  Daha kapalı,  içe dönük bir forum istiyoruz.  Gerekirse hergün reklamlara tıklarım.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #11 : 24 Mayıs 2010, 23:57:15 »

Olabilir, ipini koparan istediği gibi üyelik alıyor sonuç da.  Daha kapalı,  içe dönük bir forum istiyoruz.  Gerekirse hergün reklamlara tıklarım.

Ben hergün tıklıyorum zaten forumun ayakta kalması için herkes tıklamalı ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 25 Mayıs 2010, 00:00:24 »
tüh yazık gene amacına ulaşamadı :)

hazır bu kadar insan burayı izliyorken eliniz boş durmasın reklamlara tıklayın ;D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 25 Mayıs 2010, 00:16:35 »
2 ziyaretçi.. daha ne diyeyim..
5 üye 2 ziyaretçi  ;)

Ne demek istediğini anlamamışsın..

ne demek istemiş ???
aman sanki anlatacakmışsın gibi bende soruyorum işte  :) alışkanlık

Bişeyler yazıp kaçtı ve ziyaretçi olarak izliyo yani  ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 25 Mayıs 2010, 00:22:16 »
eee bende onu anlamştım zaten
ayrıca başka şeyler de ifade etmek istemiştim ama oraları da sen anlamamışsın ;D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #15 : 25 Mayıs 2010, 00:28:20 »
basit bi çamur at izi kalsın olayı işte...

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #16 : 25 Mayıs 2010, 00:32:19 »
İnsanları mesaj sayısına göre mi yargılıyoruz artık.

Çevrimdışı ertunga

• Usta Kampanyacı
  • Gözü dönmüş.
« Yanıtla #17 : 25 Mayıs 2010, 00:42:41 »
İnsanları mesaj sayısına göre mi yargılıyoruz artık.
Asla böyle birşey söz konusu olamaz..Genelde tiplerine göre yargılıyorum ben.. 8)

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #18 : 25 Mayıs 2010, 01:08:24 »
ya yine ben yokken olmuş olanlar....
bu arkadaş her kimse bu forumda başka bi nickle aramızda olduğu kesin. ben taft destek bölümünden başka biryere bu konuyla ilgili bişey yazmadım bilerek. sadece özel mesaj da ve taft destek konusunda anlattım. eğer benim yazdıklarımı görüyosa biliyosa, ya benimle özelden yazışanlardan biri , yada forumda eski üyelerden biri. taft destek konusunu 2 mesajlı bi üye göremez çünkü.

ayrıca ben kimseyi bişeye inandırmak zorunda değilim. ben kuzenimin linki dedim resim ona ait demedim sahte veya deil bu seni ilgilendirmez. ki bunun kuzenimin dediğimi nerden biliyosun buda sadece taft konusunda yazıyo.

ayrıca benden mesaj beklediğin için konu açmışsın madem yaygara çıkarmak derdinde dilsin özel mesaj at bi şekilde ulaş bana. neden bunu yapmadın?

bu yarışmada çoğu kişi zaten netten resip bulup koyuyor.
ben kimseyi inandırmak zorunda da değilim. ben bidahada bununla ilgili kimseye cevap vermicem. isteyen istediğine inansın...

Çevrimdışı sevyeter0101

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #19 : 26 Mayıs 2010, 19:25:23 »
ya yine ben yokken olmuş olanlar....
bu arkadaş her kimse bu forumda başka bi nickle aramızda olduğu kesin. ben taft destek bölümünden başka biryere bu konuyla ilgili bişey yazmadım bilerek. sadece özel mesaj da ve taft destek konusunda anlattım. eğer benim yazdıklarımı görüyosa biliyosa, ya benimle özelden yazışanlardan biri , yada forumda eski üyelerden biri. taft destek konusunu 2 mesajlı bi üye göremez çünkü.

ayrıca ben kimseyi bişeye inandırmak zorunda değilim. ben kuzenimin linki dedim resim ona ait demedim sahte veya deil bu seni ilgilendirmez. ki bunun kuzenimin dediğimi nerden biliyosun buda sadece taft konusunda yazıyo.

ayrıca benden mesaj beklediğin için konu açmışsın madem yaygara çıkarmak derdinde dilsin özel mesaj at bi şekilde ulaş bana. neden bunu yapmadın?

bu yarışmada çoğu kişi zaten netten resip bulup koyuyor.
ben kimseyi inandırmak zorunda da değilim. ben bidahada bununla ilgili kimseye cevap vermicem. isteyen istediğine inansın...

ya arkadaşım senden  tek isteğim bu resim benim değil de olsun bitsin neyin mücadelesini veriyorsunki